Μαθήτρια βρήκε κατσαρίδα μέσα σε σχολικό γεύμα στην Ελλάδα (pics)

Νεκρή κατσαρίδα εγκλωβισμένη σε συσκευασία ψωμιού στα σχολικά γεύματα, εντόπισε μαθήτρια σε σχολείο της πόλης Κομοτηνής.

Σύμφωνα με το xronos.gr το συμβάν κατήγγειλε η μητέρα της μαθήτριας, αποστέλλοντας προς επιβεβαίωση φωτογραφία της κλειστής και της ανοικτής συσκευασίας. Ευτυχώς, η μαθήτρια εντόπισε την κατσαρίδα στη συσκευασία του ψωμιού.

Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για μία σοβαρή παραβίαση των συνθηκών υγιεινής που βαρύνει την ανάδοχο εταιρία και όχι τη σχολική μονάδα, μεταδίδει η ιστοσελίδα xronos.gr. Ο Δήμος Κομοτηνής καλείται άμεσα να ενεργήσει κατάλληλα προς την προμηθεύτρια εταιρία, προκειμένου να εξασφαλιστεί η ποιότητα, η υγιεινή και η ασφάλεια των σχολικών γευμάτων που καταναλώνουν μαθητές.

00af3268-f8fe-4a55-9256-74d4d8520900

de1c876e-97af-4c55-bbec-e1cd6af9c1ef

Πηγή: Έθνος

Δειτε Επισης

Σώος περισυνελέγη ο Έλληνας ένοπλος φρουρός του Eternity C-Ήταν πάνω από 24 ώρες στη θάλασσα
Καλεί την Κυβέρνηση να στηρίξει τον Λεβέντ απέναντι στην Τουρκία η Ένωση Συντακτών
Βανδάλισαν τα γραφεία του ΔΗΣΥ στη Λεμεσό-Σήματα αναρχίας και συνθήματα για τις δημόσιες συγκεντρώσεις (pics)
Πίεση στην Τουρκία ζητούν οι Ευρωβουλευτές-«Επωφελής για ΕΕ και Μέση Ανατολή η λύση του Κυπριακού
Διενεργείται η νεκροτομή στη σορό του 81χρονου που δολοφονήθηκε από το γιο του-Κλειδώνει ο αριθμός τραυμάτων
Πραγματοποιείται πανσυνδικαλιστική σύσκεψη για την ΑΤΑ-Χρονοδιάγραμμα δέκα ημερών για συγκλίσεις
Γιατί τέθηκε σε αναστολή η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πάτρας-Ερωτήματα για τους ιατροδικαστές
Συνεχίζονται οι διαφωνίες Μεταφορέων Α' και Υπουργείου Μεταφορών-Ασταμάτητες οι διαβουλεύσεις
Μετωπική σύγκρουση οχημάτων στην επαρχία Λευκωσίας-Δύο τραυματίες
Ζητά και το κόμμα για τα Ζώα παραίτηση Αγγελίδη-«Η χώρα μας γίνεται περίγελος και ρεζίλι»