Ψάχνει μαρτυρίες η Αστυνομία για το θανατηφόρο με θύμα τον 16χρονο Χαράλαμπο

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας, αναφορικά με το θανατηφόρο δυστύχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, με θύμα τον 16χρονο Χαράλαμπο Πισσαρίδη, με τα μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού να ψάχνουν μαρτυρίες, καθώς και τη μοιραία μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο ανήλικος.

Οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται και το Σάββατο, με στόχο να βρεθεί οποιοδήποτε στοιχείο, που να βοηθήσει στη διακρίβωση των συνθηκών του θανατηφόρου. Μάλιστα, σε έκκλησή της προς το κοινό αναφέρει πως οποιοσδήποτε οποιοσδήποτε γνωρίζει κάτι σχετικό, να επικοινωνήσει με την Τροχαία Λεμεσού, στα τηλέφωνα 25805252, 25805591 ή με τη Γραμμή του Πολίτη 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Έρευνες από την Αστυνομία για εντοπισμό της μοτοσικλέτας που οδηγούσε ο άτυχος 16χρονος

Σημειώνεται πως μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί ούτε η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο ανήλικος, με την Αστυνομία να εκτιμά ότι έχει μετακινηθεί από μάρτυρες που ήταν στο σημείο. Μάλιστα, την μετακίνηση της μοτοσικλέτας είχε επιβεβαιώσει και ο βοηθός υπεύθυνος της Τροχαίας Λεμεσού, Αιμίλιος Καφάς, ο οποίος κληθείς να σχολιάσει τις αναφορές περί μετακίνησης, υπέδειξε ότι η μοτοσικλέτα μετακινήθηκε από τη θέση της «και γίνονται εξετάσεις από τις αρμόδιες Αρχές για να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια που προκλήθηκε το δυστύχημα».

459107578_446625808396214_7275406317374808492_n

Υπενθυμίζεται πως το θανατηφόρο δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 14:30 το μεσημέρι της Παρασκευής, μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, που οδηγούσε ο Πισσαρίδης στην οδό Αμμοχώστου, στα Πάνω Πολεμίδια, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρεξέκλινε της πορείας της, ανέβηκε σε πεζοδρόμιο, προσέκρουσε αρχικά σε πάσσαλο πινακίδας τροχαίας και στη συνέχεια σε δέντρο, όπου και ακινητοποιήθηκε.

Ο οδηγός της μοτοσικλέτας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζει τις έρευνες.

Δειτε Επισης

Χειροπέδες σε δύο για σοβαρά αδικήματα στην επ. Αμμοχώστου, καταζητείται ακόμη ένα πρόσωπο (pic)
Αυτούς αναζητεί η Αστυνομία για τα επεισόδια στο Πάφος-Ομόνοια (pics)
«Αυτό είναι ατομική βόμβα»-Συγκλονίζουν τα νέα ηχητικά ντοκουμέντα για την τραγωδία των Τεμπων
Η Κομισιόν σχεδιάζει να κάνει «ευρωπαϊκό FBI» τη Europol και να ενισχύσει τον ρόλο της Frontex
Παριστάνουν τους λογιστές και προσπαθούν να αποσπάσουν χρήματα-Οι συστάσεις της Αστυνομίας
Απολογήθηκε για την συμπλοκή στο Δικαστήριο Αμμοχώστου ο κατηγορούμενος-Χαρακτήρισε προκλητικό τον μάρτυρα
Περίπου 1.291.000 άνθρωποι τραυματίζονται ετησίως από οδικές συγκρούσεις στην ΕΕ
Η Μάνταλεϊ ήταν η «πόλη του χρυσού» στη Μιανμάρ-Πλέον κυριαρχεί η μυρωδιά του θανάτου
Χειροπέδες και σε 16χρονο για τα άγρια επεισόδια στην Αγία Φύλα-Στις 20 οι συλλήψεις
Υπέβαλε αίτηση για ίδρυση παραρτήματος στην Ελλάδα το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας