Καταγγελία στην Αστυνομία για πρόκληση θανάτου εξ αμελείας από την οικογένεια του άτυχου Άλκη

Σε καταγγελία στην Αστυνομία, για πρόκληση θανάτου εξ αμελείας, προέβη η οικογένεια του 43χρονου Άλκη Μιχαήλ, ο οποίος έσβησε το περασμένο Σάββατο μετά από έμφραγμα του μυοκαρδίου ενώ έφευγε από το Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, την περασμένη Τετάρτη, ο αδελφός του άτυχου Άλκη προέβη στην σχετική καταγγελία, με την οποία ζητά τη διερεύνηση των συνθηκών παραμονής του 43χρονου στο ΤΑΕΠ του νοσοκομείου, καθώς και της αποχώρησής του. Υπενθυμίζεται πως ο άτυχος Άλκης είχε μεταβεί στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, με πόνους στο στήθος, ωστόσο σε διάστημα μισής ώρας είχε αποχωρήσει για να μεταβεί σε ιδιωτική κλινική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: 6+1 ερωτήματα για τα αίτια θανάτου του άτυχου Άλκη-Έγιναν ή όχι λάθη;

459808047_122110749062506330_10530792547742344.width-800

Ωστόσο, ενώ βρισκόταν στο δρόμο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, το όχημα του ενώ κινείτο με νότια κατεύθυνση, παρέκκλινε της πορείας του προς τα δεξιά, ανέβηκε σε πεζοδρόμιο και προσέκρουσε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο, έξω από την είσοδο καταστήματος.

Κατά τα προκαταρκτικά αποτελέσματα από την νενομισμένη νεκροτομή, διαφάνηκε πως ο Άλκης υπέστη έμφραγμα μυοκαρδίου επί εδάφους στεφανιαίας νόσου, ενώ παράλληλα λήφθηκαν και δείγματα για ιστοπαθολογικές εξετάσεις οι οποίες θα ρίξουν φως στα ακριβή αίτια θανάτου του.

Σημειώνεται πως για το περιστατικό έχει διαταχθεί έρευνα και από τον ΟΚΥπΥ και τα αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα.

459903862_122110749086506330_45126340286537611.width-800

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Μοναδική χώρα σε όλη την Ευρώπη η Κύπρος που δεν έχει προγράμματα για επαγγελματική κατάρτιση των τυφλών
Παρέλαβε πακέτο και περιείχε ναρκωτικά-Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα πέρασε η ΥΚΑΝ
Εδώ θα κάνουν έρευνες Λιβύη και Τουρκία-Η Ελλάδα δεν θα δεχθεί καμία παραβίαση κυριαρχικών της δικαιωμάτων
Θανατηφόρο με θύμα 74χρονο-Ανατράπηκε το βυτιοφόρο που οδηγούσε και χτύπησε σε περιτοίχισμα και πάσαλο
Ανησυχία Επ. Περιβάλλοντος για διάβρωση σε παραλίες Δ. Λεμεσού-Τέθηκε θέμα Βάσεων από το ΑΚΕΛ
«Νομίζουμε ότι τελείωσε», λέει ο Τραμπ για τον πόλεμο Ισραήλ και Ιράν-Θα μιλήσει με την Τεχεράνη
Το ΝΑΤΟ δεσμεύεται να επενδυθεί το 5% του ΑΕΠ σε αμυντικές δαπάνες ως το 2035
Πήρε για τα καλά την ανιούσα ο υδράργυρος-Κίτρινη προειδοποίηση από Μετεωρολογική, κόκκινη από το Τμήμα Δασών
ΒΙΝΤΕΟ: Σε κινητοποίηση οι Αρχές-Ξέσπασε πυρκαγιά κοντά στο Λιμάνι Λεμεσού
Η Λιβύη υπέγραψε συμφωνία με την Τουρκία για σεισμικές έρευνες σε τέσσερις θαλάσσιες περιοχές