Έρευνες από την Αστυνομία για εντοπισμό της μοτοσικλέτας που οδηγούσε ο άτυχος 16χρονος

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας, αναφορικά με το θανατηφόρο δυστύχημα, που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής και κόστισε τη ζωή στον 16χρονο Χαράλαμπο Πισσαρίδη, με την Αστυνομία να αναζητεί την μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο ανήλικος και είχε μετακινηθεί από το σημείο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι έρευνες των αρμοδίων άρχισαν από νωρίς το πρωί του Σαββάτου, σε μία προσπάθεια να διακριβωθούν οι ακριβείς συνθήκες, που είχαν αποτέλεσμα το μοιραίο. Σημειώνεται πως ο 16χρονος Χαράλαμπος φέρεται να οδηγούσε μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα, όταν κάτω από μέχρι στιγμής άγνωστε συνθήκες, έχασε τον έλεγχο, κινήθηκε δεξιότερα της πορείας του και προσέκρουσε σε δέντρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Τραγωδία στην άσφαλτο-Νεκρός 16χρονος που προσέκρουσε βίαια σε δέντρο

Ωστόσο, από τις έρευνες της Αστυνομίας, στο σημείο δεν είχε εντοπιστεί οποιαδήποτε μοτοσικλέτα, με την Αστυνομία να διερευνά όλα τα ενδεχόμενα και ενώπιον της βρίσκονται και αναφορές ότι κάποιοι φαίνεται να την μετακίνησαν και την έκρυψαν, πριν την άφιξη των μελών της στο σημείο.

460640228_1221739215538259_2339551576958613807_n

Το γεγονός ότι η μοτοσικλέτα μετακινήθηκε, επιβεβαίωσε και ο βοηθός υπεύθυνος της Τροχαίας Λεμεσού, Αιμίλιος Καφάς, ο οποίος κληθείς να σχολιάσει τις αναφορές περί μετακίνησης, υπέδειξε ότι η μοτοσικλέτα μετακινήθηκε από τη θέση της «και γίνονται εξετάσεις από τις αρμόδιες Αρχές για να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια που προκλήθηκε το δυστύχημα».

Υπενθυμίζεται ότι το θανατηφόρο δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 14:30 το μεσημέρι της Παρασκευής, μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, που οδηγούσε ο Πισσαρίδης στην οδό Αμμοχώστου, στα Πάνω Πολεμίδια, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρεξέκλινε της πορείας της, ανέβηκε σε πεζοδρόμιο, προσέκρουσε αρχικά σε πάσσαλο πινακίδας τροχαίας και στη συνέχεια σε δέντρο, όπου και ακινητοποιήθηκε.

Ο οδηγός της μοτοσικλέτας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζει τις έρευνες.

459107578_446625808396214_7275406317374808492_n

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Έρευνες για τα μαχαιρώματα στις Φυλακές, καμία σύλληψη επί του παρόντος-CCTV κατέγραψαν τις κινήσεις των κρατουμένων
Πάει στα κατεχόμενα να τους «δειχτεί» για την μαντίλα ο Ερντογάν-«Όταν δεν τους βάζεις όρια, δεν γνωρίζουν τη θέση τους»
Μοιράζει ευθύνες στους πάντες ο Χαρτσιώτης για τις λαμπρατζιές-Αντιστρέφουν τα πυρά Βουλή και Ένωση Δήμων
Έκαναν διαρρήξεις και έκλεβαν αντικείμενα, οχήματα και μοτοσικλέτες-Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα
Έρευνες από ξηράς και αέρος για εντοπισμό του 35χρονου τουρίστα που αγνοείται στη θάλασσα της Πάφου
Από την παράταση στα... πέναλτι για τις οφειλές των ομάδων-Στενεύουν τα χρονικά περιθώρια, αναμένονται εξελίξεις
Εκεί που ο θάνατος συναντά την ελπίδα-Η ανθρωπιά των διασωστών στον αγώνα για ζωή
Παιδιά έκλεβαν τους ηλικιωμένους γονείς τους και τους έριξαν σε ίδρυμα-Αυξημένες καταγγελίες
Τέλος στη συγγενοκρατία στο δημόσιο θέλει να θέσει η Βουλή-Η πρόταση νόμου που προωθείται
Οικογενειακή τραγωδία πίσω από το θανατηφόρο τροχαίο του 27χρονου στην Ηλεία