«Matchy Matchy Bandanas» για την στήριξη του καταφυγίου Simba Animal Aid – Cyprus Dog Shelter

Με στόχο την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας στο ολοένα αυξανόμενο πρόβλημα των αδέσποτων ζώων, μέσα από μια σειρά δράσεων, ενημέρωσης και προβληματισμού, τα Kawacom’s, σε συνεργασία με το καταφύγιο Simba Animal Aid – Cyprus Dog Shelter, δείχνοντας έμπρακτα την αγάπη και τη στήριξή τους στους τετράποδους φίλους.

Τηρώντας την δέσμευσή τους για την αρωγή των αδέσποτων ζώων, τα Kawacom’s, η αλυσίδα με τα πρώτα animal friendly café, καθημερινά προσφέρουν καθαρά δοχεία νερού για κάθε σκυλάκι, μια πολύτιμη κίνηση τις θερμές ημέρες του καλοκαιριού και όχι μόνο. Επιπλέον, διοργανώνουν εκδηλώσεις όπως οι «Ημέρες Υιοθεσίας» και τώρα φέρνουν κοντά σας τις «Matchy Matchy Badanas» τα έσοδα των οποίων στηρίζουν τη λειτουργία του καταφυγίου Simba Animal Aid – Cyprus Dog Shelter. Οι «Matchy Matchy Badanas» είναι διαθέσιμες σε όλες τις καφετέριες της αλυσίδας Kawacom’s αλλά και στο καταφύγιο Simba Animal Aid. Τα έσοδα από τα «Matchy Matchy Bandanas» ανήκουν εξολοκλήρου στο καταφύγιο Simba Animal Aid – Cyprus Dog Shelter. Το κάθε πακέτο περιέχει 2 bandanas και κοστίζει €15 (συμπ. το ΦΠΑ).

Αξίζει να σημειωθεί πως το ζήτημα των αδέσποτων και εγκαταλελειμμένων σκυλιών στην Κύπρο ολοένα και λαμβάνει διαστάσεις μείζονος κοινωνικού προβλήματος, με τα καταφύγια να καταγράφουν σήμερα αριθμούς υπερπληρότητας.

Αρκεί κανείς να κάνει ένα scroll σε αναρτήσεις στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και εντοπίζει σκυλιά ράτσας να είναι εγκαταλελειμμένα σε δρόμους και χωράφια ή καταλήγουν σε φιλοζωικές οργανώσεις και καταφύγια, στην αναμονή για να βρουν μια φιλόξενη οικογένεια που θα τα υιοθετήσει.

Απόκτησε και συ τις «Matchy Matchy Badanas» για σένα και τον τετράποδο φίλο σου και στήριξε έμπρακτα το έργο του καταφυγίου καταφύγιο Simba Animal Aid – Cyprus Dog Shelter.

Άδεια Εράνου: Αρ. Ν.Π.39/2024, Εκδοτική Αρχή: Υπουργείο Εσωτερικών, Περίοδος άδειας: 30/07/2024 - 30/01/2025

Δειτε Επισης

SkillsCyprus 2024: Πρόσκληση Συμμετοχής στον 8ο Εθνικό Διαγωνισμό Δεξιοτήτων
«Matchy Matchy Bandanas» για την στήριξη του καταφυγίου Simba Animal Aid – Cyprus Dog Shelter
Καλός ύπνος: Παρουσιάζουμε τα έξι βήματα για να τον κατακτήσετε
8ος Εθνικός Διαγωνισμός Δεξιοτήτων SkillsCyprus 2024 Δεξιότητες... Η Δύναμή σου!
Ευρωπαϊκή διάκριση για τη θεματική διαδρομή Αφροδίτη στην κοινότητα Ίνειας
Απολογισμός ΕΑΣ 2020-2023: Από το όραμα στην υλοποίηση
Παγκόσμια Ημέρα Δότη
Natural Life: Ευρεία γκάμα προϊόντων με σύμμαχο τη φύση.
Σπούδασε στο Ινστιτούτο Επαγγελματικών Σπουδών (IPS) του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus
Το Ταμείο Συνοχής και η Κύπρος