Στο εδώλιο πρώην Υπουργός και άλλα φυσικά και νομικά πρόσωπα για τα «χρυσά διαβατήρια»

Καταχωρήθηκε την Παρασκευή, στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, υπόθεση που σχετίζεται με την πονεμένη ιστορία των «χρυσών διαβατηρίων», η οποία συνεχίζει να εκθέτει τη χώρα μας διεθνώς. Η υπόθεση φαίνεται να εστιάζεται στις πολιτογραφήσεις συγκεκριμένων Κινέζων υπηκόων, στο πλαίσιο του Κυπριακού Επενδυτικού Προγράμματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ των προσώπων που κατηγορούνται είναι και πρώην Υπουργός της διακυβέρνησης Αναστασιάδη, η οικογένεια του οποίου διατηρούσε γραφείο που προσέφερε συναφείς υπηρεσίες. Πέραν του πρώην Υπουργού, στο κατηγορητήριο βρίσκονται και άλλα φυσικά και νομικά πρόσωπα.

Μεταξύ των αδικημάτων για τα οποία κατηγορούνται είναι η διαφθορά και η νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Δειτε Επισης

Διάττοντες αστέρες τα μικρά μη κοινοβουλευτικά κόμματα αλλά πρόλαβε να τους βρει λάθη η Ελεγκτική
Απαντά στην κριτική για την στάση της για Αγγελιδη η Κυβέρνηση-Δείχνει ξανά τη Βουλή για θωράκιση εξουσιών
Αισιόδοξη για την πενταμερή η Ολγκίν-«Σημειώθηκε πρόοδος σε ορισμένα από τα έξι σημεία»
Καλεί την Αννίτα να συνταχθεί με αυτούς που ζητούν παραίτηση Αγγελίδη το Άλμα-«Ας παραδεχθεί τις ευθύνες του κόμματός της»
Φουλάρει μηχανές ενόψει βουλευτικών το ΕΛΑΜ-Κλείδωσε άλλο ένα πρώην μέλος του ΔΗΣΥ στο ψηφοδέλτιο
Έγκλημα χαρακτήρισε τη φωτιά ο Ιεζεκιήλ-«Έγινε στάχτη το ελαιοχώρι, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο δασοπυροσβέστης»
Ο Πεζεσκιάν κατηγορεί το Ισραήλ ότι προσπάθησε να τον δολοφονήσει
Πάνω από 100 οι νεκροί από τις φονικές πλημμύρες στο Τέξας, ανάμεσα τους και παιδιά-Δεκάδες αγνοούμενοι
BINTEO: Ο Νετανιάχου πρότεινε τον Τραμπ για το Νόμπελ Ειρήνης-Τι συζήτησαν για Ιράν, Γάζα και Ουκρανία
Μάχη για τη ζωή δίνει 27χρονος μετά από τροχαίο-Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση