Αναστάτωση στην Πρέβεζα-Τον μαχαίρωσε στο κεφάλι ενώ διασκέδαζε

Δυο μαχαιριές στο κεφάλι και τον αυχένα από άγνωστο νεαρό άνδρα και για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, δέχθηκε ένας άνδρας που διασκέδαζε με την οικογένεια του στην γιορτή της σαρδέλας στην Πρέβεζα.

Το πρωτοφανές για τα δεδομένα της πόλης περιστατικό συνέβη μπροστά σε εκατοντάδες κόσμου που βρίσκονταν στη δημοφιλή γιορτή. Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης είναι νεαρής ηλικίας, χτύπησε το θύμα με το μαχαίρι δυο φορές χωρίς να έχει προηγηθεί διένεξη, δημόσια τουλάχιστον μεταξύ τους.

Όταν το αιματηρό περιστατικό έγινε αντιληπτό ακολούθησε αναστάτωση ενώ ο τραυματίας, σύμφωνα με πληροφορίες δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες, από μια ναυαγοσώστρια που βρέθηκε εκεί και από τους ανθρώπους του δήμου οι οποίοι κάλεσαν το λιμενικό και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας.

Η ναυαγοσώστρια Έλενα Σολδάτου μιλώντας στο onprevezanews.gr είπε: «Εγώ έφευγα και παρατηρούσα τον θύμα πως περπάταγε και εκείνος προς το λούνα πάρκ. Φαινόταν λερωμένος από κρασί τον ρώτησα αν είναι καλά πέταξα το μηχανάκι και τον είδα που αιμορραγούσε…»

Οι γρήγορες ενέργειες της Έλενας ήταν εκείνες που έσωσαν την ζωή του άτυχου άντρα, αφού η ίδια είχε μαζί της το βαλιτσάκι της μέσα στο οποίο είχε όλα εκείνα που χρειάζονταν προκειμένου να προσφέρει άμεσα τις πρώτες βοήθειες.

«Σταμάτησα την αιμορραγία και από τις δυο πληγές (κεφάλι, αυχένα), είχε χάσει πολύ αίμα προσπαθούσα να τον κρατήσω σε ενεργή κατάσταση, γιατί έκλειναν να μάτια του. Εγώ κάλεσα το ΕΚΑΒ και παρέμεινα δίπλα του μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο να τον παραλάβει» προσθέτει η νεαρή ναυαγοσώστρια.

Η ίδια μετέβη και στο νοσοκομείο Πρέβεζας προκειμένου να μάθει την κατάσταση της υγείας του θύματος.

«Έχει χάσει πολύ αίμα, ωστόσο δεν υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή του» καταλήγει η Έλενα Σολδάτου.

Την υπόθεση ερευνά το λιμεναρχείο Πρέβεζας.

Πηγή: protothema.gr

Δειτε Επισης

Τέλος στις θεωρίες για το ξυλόλιο στα Τέμπη-Εκρήγνυνται τα έλαια σιλικόνης, δεν κάηκε η «ύποπτη» ηλεκτρομηχανή
Σοκάρει ο 21χρονος μητροκτόνος-«Με έλεγε τεμπέλη, πήρα ένα κουζινομάχαιρο και την κάρφωσα πολλές φορές»
Πάνω από 25 φορές μαχαίρωσε τη μητέρα του ο 21χρονος-Βρέθηκε σε κάδο το μαχαίρι
Στον θώρακα και την κοιλιά μαχαίρωσε ο 21χρονος τη μητέρα του-Καθάρισε το σπίτι μετά το έγκλημα
Παραδόθηκε στον ανακριτή το πόρισμα Καρώνη για τα Τέμπη-«Στα έλαια των μηχανών αποδίδει την πυρόσφαιρα»
Με τρεις μαχαιριές δολοφόνησε τη μητέρα του ο 21χρονος στη Λάρισα-«Με μισούσε γι' αυτό τη σκότωσα»
Μετά από καβγά σκότωσε τη μητέρα του ο 21χρονος-Έψαχνε για ώρες πώς να ξεφορτωθεί το πτώμα
Σκότωσε τη μητέρα του και προσπάθησε να κρύψει το πτώμα με τη βοήθεια του ξαδέλφου του ο 21χρονος
Οικογενειακή τραγωδία στη Λάρισα-Εικοσιενάχρονος σκότωσε τη μητέρα του (pics)
Σπάει τη σιωπή της η οικιακή βοηθός για τον χαμό της οικογένειας στο Ελληνικό-«Χωρίς να φταίω, με βγάζουν δολοφόνο»