Θύμα εκδικητικής πορνογραφίας γνωστό μοντέλο από πρώην σύντροφό της-«Ντρεπόμουν να κυκλοφορήσω»

Θύμα εκδικητικής πορνογραφίας έπεσε γνωστό μοντέλο - ηθοποιός, με θύτη μάλιστα τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης τριών ετών με αναστολή.

Όπως δήλωσε η νεαρή κοπέλα, μιλώντας στην εκπομπή «Live News», για τέσσερα χρόνια ο πρώην σύντροφός της την εκβίαζε για τέσσερα ολόκληρα χρόνια, καθώς διέρρεε υλικό από τις προσωπικές στιγμές του ζευγαριού, όταν η ίδια του ζήτησε να χωρίσουν ύστερα από πέντε χρόνια σχέσης.

Η κοπέλα, όπως αναφέρει, δεν μπορούσε και δεν ήθελε να βρίσκεται ανάμεσα σε πολύ κόσμο, αφού ένιωθε ντροπή, ενώ παράλληλα μίλησε και για το πώς αυτός ο εκβιασμός της στοίχισε σε επαγγελματικό επίπεδο, αφού έχασε αρκετές δουλειές εξαιτίας της συγκεκριμένης υπόθεσης.

Δικηγόρος του νεαρού μοντέλου είναι ο Απόστολος Λύτρας, ο οποίος αποφυλακίστηκε, αφού η κατηγορία του από κακούργημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης μετατρπάπηκε σε πλημμέλημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης. Ο δικηγόρος έχει πλέον επιστρέψει στις αίθουσες του δικαστηρίου.

Ωστόσο, το μοντέλο δηλώνει ότι ο Απόστολος Λύτρας τη συμβούλεψε σωστά σε όλη τη διάρκεια της περιπέτειάς της. «Μου φέρθηκε πολύ ανθρώπινα», δήλωσε μεταξύ άλλων.

«Ήταν μια πρώτη νίκη για εμένα. Ένιωσα δικαίωση... Είχα 5 χρόνια σχέση και όταν χωρίσαμε με απειλούσε πως θα ανεβάσει φωτογραφίες από προσωπικές μας στιγμές. Ντρεπόμουν να κυκλοφορήσω, δεν μπορούσα να βγω από το σπίτι μου. Ήθελε να γυρίσω πίσω αρχικά και όταν είδε πως ήμουν αμετάκλητη προσπάθησε να με εκδικηθεί με αυτόν τον τρόπο».

Υπενθυμίζεται ότι ο Απόστολος Λύτρας είχε οδηγηθεί στην φυλακή τον περασμένο Ιούνιο μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του, επίσης δικηγόρου, Σοφίας Πολυζωγοπούλου. Μετά την απολογία του είχε αφεθεί ελεύθερος με όρους όμως λίγο αργότερα προφυλακίστηκε για παραβίαση του περιοριστικού όρου περί μη συναναστροφής του με το θύμα. Μετά την προφυλάκισή του, διάρκεια περίπου 2,5 μηνών ο Απόστολος Λύτρας είχε κρατηθεί στις φυλακές Κορυδαλλού και εν συνεχεία στις φυλακές Κορίνθου.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Επίθεση Μπαχτσελί σε Δένδια-«Πήγε στο Καστελλόριζο και κουνούσε δειλά το δάχτυλό του»
Συγκλονιστικό timelapse βίντεο με το μπαράζ εκρήξεων των ασυρμάτων σε όλη τη Βηρυτό
Στη φυλακή άλλοι πέντε κατηγορούμενοι για το κύκλωμα των παράνομων συνταγογραφήσεων
Απορρίφθηκε η προσφυγή φαρμακείων κατά Διατάγματος για ωράρια λειτουργίας
Εντείνει την ανησυχία το Ισραήλ-«Η Χεζμπολάχ θα πληρώνει ολοένα και μεγαλύτερο τίμημα»
Θύμα εκδικητικής πορνογραφίας γνωστό μοντέλο από πρώην σύντροφό της-«Ντρεπόμουν να κυκλοφορήσω»
Ποινική δίωξη υψηλόβαθμων αστυνομικών για την «κάθοδο» τον Κροατών χούλιγκαν ζητά ο Εισαγγελέας
Η Ρωσία προειδοποιεί τη Δύση με πυρηνικό πόλεμο με αφορμή την απόφαση του Ευρωκοινοβουλίου
Καταδικάστηκε ο 64χρονος που βιντεοσκοπούσε 18χρονη μέσα στο τρένο-Εστίαζε στο στήθος της
Πληροφορίες για πρόταση συμφωνίας προς τη Χαμάς για τερματισμό των μαχών στη Γάζα από το Ισραήλ