Ολονύκτιες εργασίες στον αυτοκινητόδρομο μεταξύ Λατσιών-Πέρα Χωρίου Νήσου

Ολονύκτιες εργασίες θα διεξάγονται και το βράδυ της Πέμπτης 19 Σεπτεμβρίου, στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας-Λεμεσού, μεταξύ Λατσιών και Πέρα Χωρίου Νήσου. Σε ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρεται ότι οι εργασίες ολοκληρώνονται το πρωί αύριο Παρασκευή.

Εργασίες διεξάγονται μεταξύ 10:00 μ.μ -5:30 π.μ. και κατά τη διάρκεια των εργασιών κλείνουν οι δύο από τις τρεις λωρίδες κυκλοφορίας και η τροχαία κίνηση διοχετεύεται στην τρίτη λωρίδα του αυτοκινητοδρόμου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση των Δημοσίων Έργων, οι εργασίες διεξάγονται στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου μεταξύ του Ζυγιστικού Σταθμού Λατσιών και της γέφυρας Αλυκού ποταμού, στο Πέρα Χωρίο Νήσου και στις δύο κατευθύνσεις, προς Λευκωσία και προς Λεμεσό. 

Υπενθυμίζεται ότι, από τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου, μέχρι και τις 23 Δεκεμβρίου, 2024, θα είναι κλειστές για την κυκλοφορία και οι δύο λωρίδες του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας-Λεμεσού, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, για απόσταση ενός χιλιομέτρου, στην περιοχή της γέφυρας Καλαβασού, όπου θα διεξάγονται εργασίες για επιδιόρθωση και αναβάθμιση της γέφυρας. Η τροχαία κίνηση από Λευκωσία προς Λεμεσό θα διοχετεύεται στον αυτοκινητόδρομο προς Λευκωσία, που θα λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση, προς Λευκωσία και προς Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία κατά τη διάρκεια των εργασιών, θα είναι κλειστή και η είσοδος προς τον αυτοκινητόδρομο, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, από τον παλαιό δρόμο Λεμεσού-Λευκωσίας, στον κόμβο Ζυγίου. Η τροχαία κίνηση από τον παλαιό δρόμο προς τον αυτοκινητόδρομο θα διοχετεύεται μέσω του κόμβου Ακτής του Κυβερνήτη.

Η Αστυνομία συστήνει προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων, που καλούνται να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα, και να συμμορφώνονται με την προσωρινή οδική σήμανση στην περιοχή των οδικών έργων.

Δειτε Επισης

Σε δίκη παραπέμφθηκαν δυο πρόσωπα για υπόθεση διακίνησης μεταναστών
Χάθηκαν τα ίχνη 17χρονου από το χώρο διαμονής του στη Λεμεσό (pics)
Έφτασε στην Κύπρο φορτωμένος με 26 κιλά κάνναβης-Χειροπέδες σε 23χρονο (pics)
ΒΙΝΤΕΟ: Πυρκαγιά δίπλα από τον αυτοκινητόδρομο στη Σκαρίνου
Ολονύκτιες εργασίες στον αυτοκινητόδρομο μεταξύ Λατσιών-Πέρα Χωρίου Νήσου
Νομικοί αναλύουν την απόφαση για παύση του Οδυσσέα-Εντύπωση προκάλεσε η σκληρότητα του λεκτικού
Επιτυχής η πρώτη εθνική άσκηση κυβερνοασφάλειας
Υπό κράτηση άλλοι τρεις ύποπτοι για τα επεισόδια στο στάδιο «Αλφαμέγα»
Κατάφερε να ξεγελάσει 23χρονη και να της κλέψει το κινητό-Χειροπέδες σε 25χρονο
Βανδαλισμοί στα γραφεία της Ισότητας στη Λευκωσία (pics)