Τραγωδία στον Βόλο: Βρέθηκε νεκρός ο 40χρονος που επιτέθηκε με ψαροντούφεκο στον πατέρα του

Τραγική κατάληξη είχε η αναζήτηση του 40χρονου, ο οποίος την Τρίτη είχε επιτεθεί με ψαροντούφεκο στον 69χρονο πατέρα του με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει βαριά, καθώς η σορός του βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης στην θαλάσσια περιοχή των Πευκακίων.

Ως πιθανότερο σενάριο εξετάζεται το ενδεχόμενο της αυτοχειρίας αλλά περισσότερες απαντήσεις θα δοθούν μετά την εξέταση της σορού από ιατροδικαστή.

Σύμφωνα με το gegonota.news κοντά στο σημείο όπου εντοπίστηκε το πτώμα βρέθηκε το μηχανάκι του 40χρονου, με το οποίο είχε εξαφανιστεί

To χρονικό

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ., αφορμή για την επίθεση του 40χρονου στον 69χρονο πατέρα του στάθηκαν οικογενειακές διαφορές χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν γίνει περισσότερα γνωστά. Με βάση δε τα στοιχεία που συνέλεξαν οι ερευνητές, ο καβγάς ξέσπασε ενώ οι δύο άνδρες βρίσκονταν μέσα στο σπίτι τους.

Τότε ο 40χρονος, για ασήμαντη αιτία, επιτέθηκε στον πατέρα του αρχικά με μαχαίρι χωρίς όμως να τον τραυματίσει. Στη συνέχεια άρπαξε ένα ψαροντούφεκο που υπήρχε μέσα στο σπίτι και του έριξε τραυματίζοντάς τον στη θωρακική́ χώρα.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ., του επιτέθηκε εκ νέου με άλλο ψαροντούφεκο χτυπώντας τον στο κεφάλι, με αποτέλεσμα η μεταλλική́ βέργα να διαπεράσει το κρανίο του 69χρονου από́ την αριστερή́ πλευρά́ (κροταφική́ χώρα) και να εξέλθει από τη δεξιά́.

Μετά τον σοβαρό τραυματισμό του ο πατέρας του 40χρονου μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης της μεταλλικής βέργας από τους νευροχειρουργούς του νοσοκομείου καθώς το καμάκι διαπέρασε το κρανείο του.

Μετά το χειρουργείο ο 69χρονος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας διασωληνωμένος και σε καταστολή.

Πηγή: protothema.gr

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Οι πρώτες στιγμές της νεάς φονικής πυρκαγιάς στη Λεμεσό-Εν αναμονή των ερευνών για τα αίτια
Έφοδος της ΥΚΑΝ σε αποθήκη, εντόπισε φυσίγγια και πάνω από ένα κιλό κάνναβη-Χειροπέδες σε 34χρονο (pics)
Σχηματισμό Κυβέρνησης το συντομότερο δυνατό ζητά ο Φρίντριχ Μερτς-Η πρώτη τοποθέτηση Σολτς
Τη Δευτέρα η συνέχεια των ερευνών για τα αίτια της νέας φονικής πυρκαγιάς με θύμα τον 32χρονο Μενέλαο
Στο νοσοκομείο δύο 16χρονες με οξεία μέθη στη Θεσσαλονίκη
Οι κρίσιμες εκλογές στη Γερμανία και οι προσδοκίες των αγορών για περισσότερες δαπάνες
Προβάδισμα Μερτς και CDU δείχνει το πρώτο Exit Poll στη Γερμανία-Αρχίζει η καταμέτρηση ψήφων
Αμφισβητεί το πόρισμα Hellenic Train ο σύμβουλος των οικογενειών θυμάτων-«Επιστημονική φαντασία»
Κοντά στη λύση του μυστηρίου για τον θάνατο του Βασίλη Καλογήρου-Οι μαρτυρίες για τον χαρακτήρα του
Εξωφρενικό τροχαίο στην Ελλάδα-Μεθυσμένος πατέρας οδηγούσε με το παιδί του αγκαλιά