Κατάφερε να ξεγελάσει 23χρονη και να της κλέψει το κινητό-Χειροπέδες σε 25χρονο

Στην σύλληψη άντρα ηλικίας 25 ετών από το Κόνγκο προέβησαν τις πρωινές ώρες της 18/9/24 μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Αγίας Νάπας για διευκόλυνση των ανακρίσεων σε σχέση με υπόθεση κλοπής κινητού τηλεφώνου που διαπράχθηκε την ίδια ημέρα στην Αγία Νάπα.

Συγκεκριμένα στις 18/9/24 και ώρα 03:00 καταγγέλθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Αγίας Νάπας από 23χρονη τουρίστρια ότι περί ώρα 02:00 άγνωστος της νεαρός άντρας, αφρικάνικης καταγωγής με τέχνασμα της έκλεψε το κινητό της τηλέφωνο μάρκας IPHONE αξίας 1400 ευρώ.

Όπως ανέφερε η 23χρονη στα μέλη της Αστυνομίας ο άγνωστος νεαρός αφού αρχικά την προσέγγισε στην συνέχεια της ζήτησε το κινητό της τηλέφωνο για να καλέσει κάποιον φίλο του καθότι χρειαζόταν βοήθεια. Η 23χρονη πείσθηκε και του παρέδωσε το κινητό της τηλέφωνο με αποτέλεσμα ο άγνωστος νεαρός άντρας μόλις απέκτησε την κατοχή του να τραπεί σε φυγή.

Αμέσως μετά την καταγγελία μέλη του αστυνομικού σταθμού Αγίας Νάπας συνόδευσαν την 23χρονη στην πλατεία Αγίας Νάπας όπου είδε και αναγνώρισε τον δράστη της κλοπής του κινητού της και τον υπέδειξε στην Αστυνομία. Στην θέα των μελών της Αστυνομίας ο άγνωστος άντρας τράπηκε πεζός σε φυγή με αποτέλεσμα να ακολουθήσει πεζή καταδίωξη του και να ανακοπεί σε απόσταση 500 μέτρων. Από σωματική έρευνα που ακολούθησε εντοπίστηκε στην κατοχή του η κλαπείσα περιουσία ενώ από εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 25χρονο αλλοδαπό από το Κονγκό ο οποίος διέμενε παράνομα στην δημοκρατία από το 2022.

Την υπόθεση διερεύνησε ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίας Νάπας και την ίδια ημέρα καταχωρήθηκε εναντίον του 25χρονου ποινική υπόθεση στο Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι για τα αδικήματα της κλοπής και παράνομης παραμονής στην Δημοκρατία. Το Δικαστήριο όρισε την υπόθεση στις 2/10/24 και παρέπεμψε τον 25χρονο σε αστυνομική κράτηση.

Δειτε Επισης

Απορρίφθηκε η προσφυγή φαρμακείων κατά Διατάγματος για ωράρια λειτουργίας
Εντείνει την ανησυχία το Ισραήλ-«Η Χεζμπολάχ θα πληρώνει ολοένα και μεγαλύτερο τίμημα»
Η Ρωσία προειδοποιεί τη Δύση με πυρηνικό πόλεμο με αφορμή την απόφαση του Ευρωκοινοβουλίου
Πληροφορίες για πρόταση συμφωνίας προς τη Χαμάς για τερματισμό των μαχών στη Γάζα από το Ισραήλ
Σε δίκη παραπέμφθηκαν δυο πρόσωπα για υπόθεση διακίνησης μεταναστών
Ξανά στο ΥΠΕΣ οι πρόεδροι ΕΟΑ για το θέμα των αδειοδοτήσεων-«Πρόβλημα με τον ΙΠΠΟΔΑΜΟ»
Κατηγορεί ευθέως το Ισραήλ για τις επιθέσεις με τα walkie-talkie ο Νασράλα-«Κήρυξη πολέμου»
Τέλος η μεταφορά βομβητών και γουόκι τόκι από επιβάτες σε πτήσεις από Βηρυτό μετά τις εκρήξεις
Χάθηκαν τα ίχνη 17χρονου από το χώρο διαμονής του στη Λεμεσό (pics)
Έφτασε στην Κύπρο φορτωμένος με 26 κιλά κάνναβης-Χειροπέδες σε 23χρονο (pics)