Υπό κράτηση οι τρείς συλληφθέντες για τα επεισόδια στο «Άλφαμέγα»-Αναζητούν στοιχεία για άλλους 29

Διάταγμα τετραήμερης προσωποκράτησης εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον τριών υπόπτων, 35, 23 και 25 χρόνων, σε σχέση με τα επεισόδια της περασμένης Κυριακής στο γήπεδο «Αλφαμέγα».

Τα στοιχεία των τριών υπόπτων είχαν εξακριβωθεί από το κλειστό κύκλωμα του γηπέδου, το οποίο κατέγραψε την ώρα που οπαδοί της ΑΕΛ παραβίασαν την είσοδο και εισήλθαν χωρίς έλεγχο στις κερκίδες.

Ανακρινόμενοι, οι τρεις συλληφθέντες έδωσαν κάποιους ισχυρισμούς που διερευνώνται από την Αστυνομία.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, ενώπιον του οποίου οδηγήθηκαν σήμερα, διέταξε την κράτηση τους για περίοδο τεσσάρων ημερών.

Υπό 7ήμερη κράτηση τέθηκαν χθες άλλα τέσσερα πρόσωπα, ενώ αναζητούνται τα στοιχεία άλλων 29 προσώπων.

Μέχρι στιγμής για τα επεισόδια στη Λεμεσό, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη επτά προσώπων, ενώ αναζητούνται και άλλοι.

Υπενθυμίζεται πως, το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, σε κεκλεισμένων των θυρών διαδικασία, εξέδωσε χθες διάταγμα επταήμερης προσωποκράτησης εξέδωσε εναντίον των τεσσάρων υπόπτων που συνελήφθησαν για συμμετοχή στο επεισόδια που σημειώθηκαν, το βράδυ της Κυριακής, στο γήπεδο «Άλφαμέγα».

Πρόκειται για δύο 17χρονους, ένα 18χρονο και ένα 21χρονο, όλοι από τη Λεμεσό, οι οποίοι εντοπίστηκαν έξω από το Σύνδεσμο Φιλάθλων της ΑΕΛ και που στη θέα των Αστυνομικών φέρεται να εισήλθαν σε αυτοκίνητο με σκοπό να διαφύγουν. Τα μέλη της Αστυνομίας ανέκοψαν το όχημα και από έλεγχο που διενεργήθηκε, εντοπίστηκε σε αυτό ένα μεταλλικό ρόπαλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

Δειτε Επισης

Sms και ηχητικά οδήγησαν στην σύλληψη δεσμοφύλακα για βαρυποινίτη-«Κάτι εν να κάνουν πόψε, πες του να προσέχει»
Φάκελος με λευκή σκόνη από Ρωσία και παραλήπτη τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη ελληνική Βουλή (pics)
Πυρά σε Αγγελίδη και από Παπαδόπουλο-«Όλοι είπαν πως πρέπει να διωχθεί ο ύποπτος, ο μόνος που διαφώνησε ήταν ο Αγγελίδης»
Διάττοντες αστέρες τα μικρά μη κοινοβουλευτικά κόμματα αλλά πρόλαβε να τους βρει λάθη η Ελεγκτική
Απαντά στην κριτική για την στάση της για Αγγελιδη η Κυβέρνηση-Δείχνει ξανά τη Βουλή για θωράκιση εξουσιών
Αισιόδοξη για την πενταμερή η Ολγκίν-«Σημειώθηκε πρόοδος σε ορισμένα από τα έξι σημεία»
Καλεί την Αννίτα να συνταχθεί με αυτούς που ζητούν παραίτηση Αγγελίδη το Άλμα-«Ας παραδεχθεί τις ευθύνες του κόμματός της»
Φουλάρει μηχανές ενόψει βουλευτικών το ΕΛΑΜ-Κλείδωσε άλλο ένα πρώην μέλος του ΔΗΣΥ στο ψηφοδέλτιο
Έγκλημα χαρακτήρισε τη φωτιά ο Ιεζεκιήλ-«Έγινε στάχτη το ελαιοχώρι, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο δασοπυροσβέστης»
Ο Πεζεσκιάν κατηγορεί το Ισραήλ ότι προσπάθησε να τον δολοφονήσει