O Oakley ψάχνει οικογένεια, αγάπη και ένα παντοτινό σπίτι

Ο Oakley είναι ένα ξεχωριστό τετράποδο που περιμένει με υπομονή εδώ και τρία χρόνια την ευκαιρία να αγαπήσει, αλλά και να αγαπηθεί. Ένα παντοτινό σπίτι και μια οικογένεια που θα του προσφέρει καθημερινά αγάπη, φροντίδα και θαλπωρή.

Δυστυχώς, λόγω νομικού πλαισίου, αλλά και νοοτροπίας της κοινωνίας μας, χιλιάδες σκυλιά θα συνεχίσουν να καταλήγουν σε καταφύγια ή αδέσποτα στους δρόμους. Μια επίσκεψη σε καταφύγιο αρκεί για να βιώσουμε την απογοήτευση πίσω από τα θλιμμένα βλέμματα αυτών των τετράποδων ψυχών που το μόνο που ζητούν είναι η αγάπη. Αν θέλουμε όμως και μπορούμε, η ζωή τους μπορεί να αλλάξει.

simbaaid2

«Ένας από τους πιο υπέροχους χαρακτήρες στο καταφύγιο SIMBA Animal Aid Cyprus, o Oakley είναι πολύ φιλικός με τους ανθρώπους και τα υπόλοιπα σκυλιά. Εδώ και 3 χρόνια, δυστυχώς παραμένει ακόμη στο καταφύγιο, χωρίς να έχει την ευκαιρία να συναντήσει μια οικογένεια, που θα έχει την ευκαιρία να ανακαλύψει πόσο σπουδαίο σκυλί είναι. Απευθύνουμε αυτή την έκκληση είτε για ανάδοχη οικογένεια είτε για υιοθεσία, καλώντας όλους όσοι ενδιαφέρονται, να έρθουν να γνωρίσουν από κοντά τον ξεχωριστό Oakley!» δηλώνουν οι φροντιστές του καταφυγίου.

simbaaid3

Για τον Oakley μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο 99657631 ή να επικοινωνήσετε στο facebook.com/animalaidcyprus

simbaaid5

Αυτή τη στιγμή στο καταφύγιο SIMBA, το οποίο στεγάζεται στο Χώρο Προσωρινής Φύλαξης Αδέσποτων Σκύλων στο Παλιομέτοχο, φιλοξενούνται 120+ σκυλιά διάφορων φυλών, ενώ οι εγκαταστάσεις είναι φτιαγμένες για 60. Στόχος του καταφυγίου είναι όπως κανένα σκυλί να μην θανατώνεται, αλλά να γίνονται αλλεπάλληλες προσπάθειες εξεύρεσης οικογενειών που να μπορούν να υιοθετήσουν ή να παρέχουν προσωρινή διαμονή στα αδέσποτα τετράποδα που καταλήγουν εκεί.

Δειτε Επισης

Καλούν τον κόσμο σε εκδήλωση κατά της διαφθοράς οι Οικολόγοι μετά την παύση Οδυσσέα
Συννεφιά, βροχές και καταιγίδες στο καιρικό μενού-Στους 33 βαθμούς η θερμοκρασία
Αυτοί είναι οι μαγικοί αριθμοί του Τζόκερ που μοιράζουν πάνω από 13,4 εκ. ευρώ
Απορρίφθηκε η προσφυγή φαρμακείων κατά Διατάγματος για ωράρια λειτουργίας
Μείωση κατέγραψε ο πληθωρισμός σε Κύπρο και υπόλοιπη Ευρώπη τον Αύγουστο
Προειδοποιήσεις για απεργιακά μέτρα από εργαζόμενους σε εργοστάσια σκυροδέματος
Δύο συμφωνίες για τις μεταμοσχεύσεις υπέγραψαν Ελλάδα και Κύπρος
Προβληματισμοί Βουλευτών για λεωφορειολωρίδα στη Νίκου και Δέσποινας Παττίχη
Ενώπιον 250 Στροβολιώτων, παρουσιάστηκε το έργο αναβάθμισης της Τσερίου
Εξετάζεται βελτίωση δρόμου αεροδρομίου – Πάφου και εναλλακτική όδευση