Ασπίδα Χαρτσιώτη σε Αστυνομία, στρέφει εκ νέου τα πυρά του σε ΚΟΠ για τα επεισόδια

Ευθύνες στην ΚΟΠ για τα έκτροπα που σημειώθηκαν την Κυριακή στη Λεμεσό, επέρριψε εκ νέου ο υπουργός Δικαιοσύνης, Μάριος Χαρτσιώτης.

Μιλώντας στο πρωινό δρομολόγιο, ο κ. Χαρτσιώτης απέρριψε επικρίσεις περί ανεπάρκειας της Αστυνομίας.

Υπέδειξε πως, οπαδοί έριξαν ναυτικές φωτοβολίδες εναντίον αστυνομικών και διερωτήθηκε, πώς αντιμετωπίζεται κάτι τέτοιο και πώς αυτό αποτελεί ανεπάρκεια της Αστυνομίας.

Επέκρινε την ΚΟΠ, λέγοντας ότι θα μπορούσε να λάβει αυστηρότερα μέτρα και όχι να περιοριστεί σε χλιαρές νουθεσίες προς τα σωματεία.

«Η ΚΟΠ θέλει να είναι η απόλυτη κυρίαρχος του κυπριακού ποδοσφαίρου, αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνει», τόνισε ο κύριος Χαρτσιώτης.

Διερωτήθηκε τι θα μπορούσε να συμβεί, εάν απαγορευόταν η μετακίνηση φιλάθλων στον αγώνα μεταξύ του Απόλλωνα και της ΑΕΛ.

Παράλληλα, ο κύριος Χαρτσιώτης κάλεσε εκ νέου όλους τους αρμόδιους φορείς, να εμπλακούν σε διάλογο και να λάβουν συγκεκριμένες αποφάσεις.

«Το ζητούμενο είναι να αποφασίσουν να απομονώσουν τους εκατό ή χίλιους ανεγκέφαλους αλήτες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός Δικαιοσύνης.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

Δειτε Επισης

Πάνω από 10.000 οι Κινέζοι μόνιμοι κάτοικοι Κύπρου-Δεκάδες χιλιάδες οι εργαζόμενοι σε εταιρείες ξένων συμφερόντων
Στρεβλώσεις κρυμμένες στο μανδύα των κανονισμών γίνονται νομιμότητα και η αξιοπρέπεια τιμωρία
Τιμησε τους πεσόντες από τον Κοντεμένο ο Ιωαννίδης-«Δεν πρόκειται να αποδεχθούμε τη διχοτόμηση»
Αγνοείται 37χρονος τουρίστας που διέμενε στην Αγία Νάπα-Ζητά τη βοήθεια του κοινού η Αστυνομία (pic)
Ζητά έγκριση από ΡΑΕΚ για αποθήκευση ενέργειας ο ΔΣΜΚ-Εντός δύο μηνών η έκδοση Προκαταρκτικών Όρων Σύνδεσης
ΒΙΝΤΕΟ: Από εκρήξεις η κατάρρευση των δύο γεφυρών στη Ρωσία-Νεκροί και δεκάδες τραυματίες
ΒΙΝΤΕΟ: Αιματοβαμμένος τελικός με δύο νεκρούς και 200 τραυματίες-Πάνω από 550 συλλήψεις, χάος στη Γαλλία
Καλεί την Αίγυπτο να επιτρέψει συνέχιση απρόσκοπτης λειτουργίας της Μονής Σινά ο Αρχιεπίσκοπος
Στη μάχη των Παγκύπριων από την Παρασκευή οι μαθητές-Το πρόγραμμα των μαθημάτων
Seatracks και αμφίβια τροχοκαθίσματα για άτομα με αναπηρία σε οκτώ παραλίες του Δήμου Παραλιμνίου-Δερύνειας