Επτά χρόνια ποινή φυλάκισης για τον άνδρα που σκότωσε έναν ηλικιωμένο στο Ηράκλειο

Σε 7 χρόνια ποινή φυλάκισης καταδίκασε το Αυτόφωρο Δικαστήριο Ηρακλείου τον 47χρονο οδηγό που σκότωσε έναν ηλικιωμένο και τραυμάτισε άλλα δύο άτομα σε δύο διαφορετικά τροχαία μέσα σε διάστημα 10 ημερών.

Όπως αναφέρει ο ιστότοπος cretapost.gr, η έφεση δεν έχει αναστέλλουσα δύναμη και έτσι ο 47χρονος που οδηγούσε και στις δύο περιπτώσεις υπό την επήρεια αλκοόλ θα οδηγηθεί στη φυλακή.

Οδηγούσε μεθυσμένος χωρίς το δίπλωμα οδήγησής του

Ο 47χρονος ο οποίος είχε κατέβει για εργασία στην Κρήτη στις 3 Σεπτεμβρίου βρισκόταν στην Σητεία για να επισκεφτεί έναν φίλο του.

Μετά από μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ πήρε το αυτοκίνητο που είχε ενοικιάσει και ξεκίνησε την επιστροφή του για το Ηράκλειο. Πριν βγει όμως από τη Σητεία παρέσυρε έναν 85χρονο άνδρα που επιχείρησε να διασχίσει τον δρόμο.

Ο 85χρονος τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο όπου υπέκυψε στα τραύματά του μία ημέρα αργότερα.

Δέκα ημέρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 13 Σεπτεμβρίου ο 47χρονος, έχοντας ενοικιάσει εκ νέου ένα αυτοκίνητο, παρέσυρε δύο τουρίστριες από την Τσεχία (50 και 25 ετών) κοντά στον Αρχαιολογικό χώρο των Μαλίων, τραυματίζοντάς τες ελαφρά.

Εκεί οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως ο 47χρονος ήταν και πάλι μεθυσμένος ενώ δεν είχε το δίπλωμα οδήγησής του.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

BBC για Σαντορίνη: Μπορεί μια πανίσχυρη έκρηξη να καταστρέψει το ονειρεμένο ελληνικό νησί;
Πώς έγινε το ατύχημα που οδήγησε σε ακρωτηριασμό δύο δακτύλων του χεριού του Άρη Μουγκοπέτρου
Ένοπλη ληστεία στο Μαρκόπουλο-Ανθρωποκυνηγητό για τον δράστη που μπούκαρε σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών
Τραυματίστηκε σοβαρά από κροτίδα ο μουσικός Άρης Μουγκοπέτρος-Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στην Αθήνα
Μυσταγωγικές εικόνες από την καύση του Ιούδα στον Τολό του Ναυπλίου(Pics)
Άνδρας στην Εύβοια απειλούσε περαστικούς με ψεύτικο όπλο-Τον ακινητοποίησε αστυνομικός
Κωνσταντίνος Τασούλας: «Η Κύπρος το βαρύτατο τίμημα της χούντας»
Από εφημερία 36 ωρών επέστρεφε η γιατρός που συγκρούστηκε με τον προαστιακό-Το βίντεο ντοκουμέντο
Ιερέας έριξε πρώτος κροτίδες στην Κεφαλονιά-Λίγο πριν ακουστεί το πρώτο «Χριστός ανέστη»
Τραγωδία στην Ελλάδα-Οδηγός απανθρακώθηκε στο όχημά του στον Ασπρόπυργο