«Μπούκαρε» στο σπίτι της πρώην του για να πάρει τα παιδιά–Πάτησε το «panic button» η γυναίκα

Ένοχος κρίθηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης ένας 40χρονος άντρας που «μπούκαρε» ξημερώματα στο σπίτι της πρώην συντρόφου του και συνελήφθη όταν η γυναίκα πάτησε το «panic button»

Ο κατηγορούμενος καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών, με τριετή αναστολή, και αφέθηκε ελεύθερος.

Το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν ο κατηγορούμενος εισέβαλε στο σπίτι της πρώην συντρόφου του, την οποία είχε χτυπήσει στο παρελθόν, με αποτέλεσμα η γυναίκα και τα δύο παιδιά να ξυπνήσουν και να ξεκινήσει καβγάς.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία της παθούσας και όσα ανέφερε στη κατάθεσή της ενώπιον των δικαστών, όλα έγιναν περίπου στη 1 τα ξημερώματα, όταν ο πρώην σύντροφός της μπήκε στο σπίτι από την πόρτα την κουζίνας και εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά της. «Τρόμαξα και τον είδα να παίρνει στα χέρια του τον γιο μας. Άρχισε να με απειλεί, φοβήθηκα ότι θα πάρει τα παιδιά και θα φύγει και πάτησα το panic button», κατέθεσε, ενώ έδειξε ένα σημάδι χαμηλά στην μέση της που της είχε προκαλέσει ο κατηγορούμενος σε προηγούμενο περιστατικό.

«Ξύπνησαν τα παιδιά, φοβήθηκαν. Του είπα δε μπορείς να τα πάρεις. Δεν μπορώ να κοιμηθώ στο σπίτι μου γιατί φοβάμαι. Τα ξημερώματα μπήκε από την κουζίνα και μου είπε πως ήθελε να δει τα παιδιά και να πάρει μαζί του τον γιο μου. Τρόμαξα πάρα πολύ. Επειδή έχει νοσηλευτεί στο ψυχιατρείο έλεγε ότι δεν μπορεί να τον πειράξει κανένας. Τα παιδιά δεν τα έχει αναγνωρίσει αλλά τον αφήνω να τα βλέπει», είπε η γυναίκα.

Στην απολογία του ο κατηγορούμενος παραδέχθηκε ότι μπήκε με το «έτσι θέλω» στο σπίτι της παθούσας και υποστήριξε ότι είχε να δει έναν μήνα τα παιδιά του, γι' αυτό έφτασε σε αυτό το σημείο. «Τα παιδιά με αγκάλιασαν και όταν μιλούσαμε εκείνη πάτησε το κουμπί και ήρθε η αστυνομία. Τρόμαξε γιατί είχαμε μαλώσει άλλη μια φορά και της είχα δώσει ένα χαστούκι, όμως τώρα δεν ξαναχτυπάω γυναίκες. Παραδέχομαι ότι την έβρισα», ανέφερε.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Θύμα ληστείας και ξυλοδαρμού έπεσε 65χρονος από έναν παλιό γείτονά του-Ο δράστης χτύπησε και το σκυλάκι του
Αιματηρό επεισόδιο στον Κεραμεικό -Ένας τραυματίας
Χτύπησε στον ύπνο της τη μητέρα του επειδή δεν του έγραφε το σπίτι
Χώρισαν και εκείνη απείλησε ότι θα στείλει «ροζ» βίντεο στην σύζυγό του
Επίθεση από τέσσερις αλλοδαπούς δέχθηκε αστυνομικός στη Ρόδο-Συνελήφθη ένας 42χρονος Αλβανός
Νεαρή τουρίστρια κατήγγειλε Τούρκο για βιασμό μέσα σε ξενοδοχείο της Αθήνας
Νεαρός στη Θεσσαλονίκη χτύπησε τη μητέρα του και απείλησε να την σφάξει
«Ούρλιαζαν βόμβα, βγείτε έξω»-Εξερράγησαν power bank και ηλεκτρονικό τσιγάρο σε πτήση από Ηράκλειο προς Λονδίνο
Διακινητές πέταξαν 31 μετανάστες στη θάλασσα της Σάμου
Βελτιωμένη η εικόνα της πυρκαγιάς στο διυλιστήριο-Στο νοσοκομείο με εγκαύματα εργαζόμενοι