Ενστάσεις για την προσωποκράτηση των τεσσάρων-Την Τρίτη η απόφαση

Για αύριο Τρίτη επεφύλαξε την απόφαση του το δικαστήριο, σε σχέση με το αίτημα της Αστυνομίας για κράτηση των τεσσάρων ατόμων που συνελήφθηκαν, το βράδυ της Κυριακής, ως ύποπτα για συμμετοχή στα επεισόδια που σημειώθηκαν στο στάδιο «Άλφαμεγα».

Η διαδικασία διεξήχθη το μεσημέρι στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, έπειτα από αίτημα του δικηγόρου ενός εκ των συλληφθέντων, ο οποίος νοσηλεύεται φρουρούμενος, αφού, όπως υποστηρίζει, κτυπήθηκε από αστυνομικούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεκαεπτά οι αναζητούμενοι για την «εισβολή» στο Αλφαμέγα-Έξω από το ΣΥΦΑΕΛ οι τέσσερις συλλήψεις (pics)

Λόγω ενστάσεων και του προχωρημένου της ώρας, το δικαστήριο επεφύλαξε την απόφασή του όσον αφορά στο αίτημα της Αστυνομίας για οκταήμερη κράτησή τους για αύριο Τρίτη.

Οι τέσσερις ύποπτοι, δύο 17χρονοι, ένας 18χρονος και ένας 21χρονος, όλοι από τη Λεμεσό, εντοπίστηκαν έξω από τον Σύνδεσμο Φιλάθλων της ΑΕΛ και στη θέα των αστυνομικών φέρονται να εισήλθαν σε αυτοκίνητο με σκοπό να διαφύγουν.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα μέλη της ανέκοψαν το όχημα και από έλεγχο που διενεργήθηκε, εντοπίστηκε σε αυτό ένα μεταλλικό ρόπαλο ενώ στην κατοχή των τριών εντοπίστηκαν κουκούλες.

Ανακρινόμενοι, τρεις εκ των συλληφθέντων, φέρονται να παραδέχθηκαν ότι εισήλθαν στο στάδιο παράνομα χωρίς να είναι κάτοχοι εισιτηρίων.

Εναντίον τους διερευνώνται τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος, της παράνομης κατοχής και μεταφοράς επιθετικού οργάνου, της παράνομης εισόδου σε αθλητικό χώρο και της παρακώλυσης και ματαίωσης διεξαγωγής αθλητικού αγώνα.

Η Αστυνομία αναζητεί άλλα 17 πρόσωπα, φωτογραφίες των οποίων έδωσε στη δημοσιότητα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Αναβλήθηκε για τις 28 Ιουλίου η δίκη Γιαννάκη
Ανάλυση CNN: Γιατί το Ισραήλ βομβαρδίζει τη Συρία-Ποιοι είναι οι Δρούζοι και τι φοβούνται
Πρεμιέρα ενώπιον Συνταγματικού για την απόλυση Βαρωσιώτου-Ζήτησε διάταγμα αναστολής ο Δημητριάδης, θα δημοσιεύονται τα πρακτικά
Νέες συγκρούσεις στην πόλη των Δρούζων, το Ισραήλ προειδοποιεί με νέες επιθέσεις
Με συμπτώματα θερμοπληξίας επέστρεψαν από τον... Πρωταρά στη μονάδα τους δύο στρατιώτες
Στο Κογκρέσο νομοσχέδιο για πενταετή παράταση της άρσης του εμπάργκο όπλων στην Κύπρο
Αναβολή στην υπόθεση για τη Γερμανίδα που κατηγορείται για σφετερισμό στα κατεχόμενα
Στο μικροσκόπιο της Ελεγκτικής το αναψυκτήριο στο Πάρκο Ακαδημίας-Ευθύνες σε Τμ. Δασών και μη ορθός προγραμματισμός
Παππούδες κρίθηκαν ένοχοι για τη δολοφονία του δίχρονου εγγονού τους-«Τον κρατούσαν σαν σακούλα σκουπιδιών»
Φόρτωσε τρία βαν με λαθραία τσιγάρα 44χρονος και την πλήρωσε ακριβά με 77 χιλιάδες (pics)