Απολογισμός ΕΑΣ 2020-2023: Από το όραμα στην υλοποίηση

Η σημασία της αποτελεσματικής ρύθμισης και εποπτείας του τομέα των στοιχημάτων καθίσταται ολοένα και πιο κρίσιμη στην Κύπρο, καθώς οι εξελίξεις και οι προκλήσεις σε αυτόν τον τομέα απαιτούν στρατηγική προσέγγιση. Στο πλαίσιο αυτό, η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων (ΕΑΣ) παρουσιάζει στη Λευκωσία απολογισμό των δράσεών της, επισημαίνοντας τις επιτυχίες και τις προκλήσεις της τελευταίας τετραετίας.

Με τίτλο «Απολογισμός ΕΑΣ 2020-2023: Από το όραμα στην υλοποίηση», η εκδήλωση της ΕΑΣ θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024, στις 18:30, στο ξενοδοχείο Hilton Λευκωσία.

Κατά τη διάρκεια του γεγονότος θα παρουσιαστούν από την Πρόεδρο της Αρχής, κυρία Ιωάννα Φιάκκου, οι στρατηγικές πρωτοβουλίες που υιοθετήθηκαν για τη ρύθμιση και την εποπτεία του τομέα των στοιχημάτων στην Κύπρο, καθώς και τα σημαντικά επιτεύγματα που σημειώθηκαν από το 2020 μέχρι και το 2023. Επίσης, θα συζητηθούν οι προκλήσεις που αντιμετώπισε η Αρχή και οι τρόποι με τους οποίους υλοποιήθηκαν οι στόχοι της.

Για πληροφορίες κάντε κλικ εδώ.

Δειτε Επισης

8ος Εθνικός Διαγωνισμός Δεξιοτήτων SkillsCyprus 2024 Δεξιότητες... Η Δύναμή σου!
Ευρωπαϊκή διάκριση για τη θεματική διαδρομή Αφροδίτη στην κοινότητα Ίνειας
Απολογισμός ΕΑΣ 2020-2023: Από το όραμα στην υλοποίηση
Παγκόσμια Ημέρα Δότη
Natural Life: Ευρεία γκάμα προϊόντων με σύμμαχο τη φύση.
Το Ταμείο Συνοχής και η Κύπρος
Το Μελένιο Παιδικό Φεστιβάλ επιστρέφει πιο γλυκό από ποτέ!
Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο ανοίγει νέους ορίζοντες για τη χώρα
Αμειβόμενη πρακτική σε ένα ελκυστικό περιβάλλον με ανταγωνιστικές παροχές;
Συνεργασία του ACCA και του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου για το Πρόγραμμα “Integrated XPerience or Audit Service Delivery Scheme”