Ο υποψήφιος Γκλέτσος θέλει για πρόεδρο τον… Πολάκη-«Ο Κασσελάκης δεν έχει σχέση με την Αριστερά»

«Τον θέλω με τα χίλια για πρόεδρο», είπε ο Απόστολος Γκλέτσος για τον υποψήφιο για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Παύλο Πολάκη, παρότι και ο ίδιος έχει καταθέσει την πρόθεσή του να κατέλθει ως υποψήφιος για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο Απόστολος Γκλέτσος δεν έκρυψε την προσωπική του εκτίμηση για τον Παύλο Πολάκη, συμπληρώνοντας όμως ότι δεν είναι ακόμη σίγουρος αν θα τον στηρίξει στον δεύτερο γύρο, δεδομένου ότι ακόμα δεν υπάρχει καθαρή εικόνα για το ποιοι θα είναι τελικώς υποψήφιοι.

Όσον αφορά τη δική του υποψηφιότητα, ο Απόστολος Γκλέτσος ανέφερε πως «ο λόγος που μπαίνω στην κούρσα για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ είναι για να βάλω πλάτη», προσθέτοντας ότι «για να πέσει η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, θα πρέπει να μπούμε όλοι γρήγορα στη μάχη».

Ο Απόστολος Γκλέτσος ανέφερε ότι σε περίπτωση επανεκλογής του Στέφανου Κασσελάκη «θα πάω σπίτι μου και δεν θα ξανασχοληθώ με την πολιτική, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά στον ΣΥΡΙΖΑ».

Γκλέτσος: «Ο Κασσελάκης δεν έχει σχέση με την πολιτική και την Αριστερά»

Ακολούθως υποστήριξε ότι «ο κ. Κασσελάκης δεν έχει σχέση ούτε με την πολιτική ούτε με την Αριστερά. Ο λόγος που τον στήριξα τους πρώτους 3 μήνες ήταν διότι προσπαθούσαμε να βρούμε αρχηγό τότε. Έκανα όμως απολύτως λάθος εκτίμηση που τον στήριξα. Για την ακρίβεια, βγήκα και του μίλησα σε προσωπικό επίπεδο. Θέλω να είναι υποψήφιος πρόεδρος όμως. Για να δουν όλοι στην εκλογική βάση του ΣΥΡΙΖΑ γιατί έκαναν λάθος που τον εξέλεξαν πέρυσι».

Παράλληλα, δήλωσε ότι «το μεγαλύτερο λάθος του Στέφανου είναι ότι έκανε καθημερινή επίδειξη πλούτου και ευμάρειας από κανάλι σε κανάλι, χωρίς κανένα απολύτως πολιτικό πρόγραμμα. Δημοσιονομικά μόνο αν αθροίσει κανείς τα όσα έδινε από εδώ και από εκεί, βγαίναμε έξω. Επίσης, δεν ερχόταν ποτέ στα κομματικά όργανα, ενώ είχε για μόνιμη τακτική να κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα για υπονόμευση».

Πηγή: in.gr

Δειτε Επισης

Διπλωματικό θρίλερ για τη Μονή Σινά-Μεταβαίνει στο Κάιρο ο Γεραπετρίτης
Το 48ωρο θρίλερ για τη Μονή Σινά που δοκίμασε τις ελληνοαιγυπτιακές σχέσεις
Όχημα παρέσυρε και σκότωσε ανθοπώλη την ώρα που ετοίμαζε στολισμό για γάμο στην Ελλάδα
Κατήγγειλε βιασμό από τον σύντροφό της 35χρονη στην Πάτρα
Πορεία διαμαρτυρίας προς την Πρεσβεία του Ισραήλ στην Αθήνα για την κατάσταση στη Γάζα
Νεκρός και ο 87χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε την καρκινοπαθή σύζυγό του στο Ρέθυμνο
Πυροβόλησε και σκότωσε τη σύζυγό του μέσα στο νοσοκομείο 87χρονος-Κλείδωσε τον γιο τους στο μπαλκόνι
Η ΕΛΑΣ έπιασε στον ύπνο τον Τούρκο μαφιόζο-Εγκατέλειψε το τζιπ, ήθελε να περάσει τα σύνορα
Συνελήφθη στην Κομοτηνή ο Τούρκος μαφιόζος που πυροβόλησε το κλιμάκιο της ΕΥΠ
Καταδικάστηκε δάσκαλος οδήγησης για σεξουαλική παρενόχληση μαθήτριάς του