Natural Life: Ευρεία γκάμα προϊόντων με σύμμαχο τη φύση.

Εφόσον «είμαστε ό,τι τρώμε», όπως η γνωστή ρήση υπαγορεύει, αβίαστα τότε προκύπτει το ερώτημα: «Τι πρέπει να τρώμε για να νιώθουμε καλά και να είμαστε υγιείς;». Την απάντηση δίνει η Natural Life, μέσω της πλούσιάς της γκάμας από φυσικές τροφές, οι οποίες αποτελούν τη γερή βάση μιας υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής, καταλυτικής για την καλή σωματική και ψυχική μας υγεία.

Από το 2005 που δραστηριοποιείται στον τομέα των τροφίμων, η Natural Life έχει ως μέλημά της την παροχή στους καταναλωτές των κορυφαίας ποιότητας φυσικών προϊόντων από κάθε γωνιά του κόσμου, αλλά και την ντόπια αγορά. Γι’ αυτό και διαθέτει μια πλούσια και ευρεία γκάμα από προσεκτικά επιλεγμένα προϊόντα, που καλύπτουν κάθε γούστο και ικανοποιούν τις πιο μεγάλες και σύγχρονες καταναλωτικές απαιτήσεις. Αυτή περιλαμβάνει περισσότερα από 25 διαφορετικά όσπρια, πέραν των 25 ποικιλιών ρύζια, 15 και πλέον είδη υπερτροφών, περισσότερα από 90 είδη μπαχαρικών και αρωματικών βοτάνων, καθώς και τσάγια προερχόμενα απ’ όλο τον κόσμο που ξεπερνούν τα 29 είδη.

Τα καλύτερα της φύσης για υγιεινή υπεροχή

Αναλυτικότερα, η Natural Life έχει στην γκάμα της 25 διαφορετικά είδη οσπρίων, τα οποία αποτελούν μια εξαιρετική πηγή φυτικής πρωτεΐνης, πολύ σημαντική για τη λειτουργία των κυττάρων και την ανάπτυξη των μυών. Ταυτόχρονα, όλο και περισσότερες έρευνες υποστηρίζουν την ευεργετική τους επίδραση στον οργανισμό, τόσο μέσω της πρόληψης όσο και μέσω της συμβολής τους στην αντιμετώπιση πολλών χρόνιων νόσων. Από τα ρεβίθια, τα κουκιά κούννες, τα λουβιά και τις κόκκινες φακές, μέχρι τη σπαστή φάβα, τα φασόλια γίγαντες και το πράσινο μάχο... στα ρύζια, τα οποία δεν έχουν χοληστερίνη, λίπος και νάτριο, άρα αποτελούν ιδανική τροφή για άτομα με υπέρταση και γενικά καρδιαγγειακά νοσήματα και βοηθούν στη σταθεροποίηση του βάρους. Όσον αφορά στα είδη ρυζιού, υπάρχουν τόσες πολλές ποικιλίες, από τις πιο ήπιες μέχρι τις πιο κολλώδεις, που καλύπτουν κάθε γαστρονομική προτίμηση.

Μια ιδιαίτερα εμπλουτισμένη κατηγορία είναι αυτή των μπαχαρικών και αρωματικών βοτάνων. Τα οποία δεν προσθέτουν μόνο γεύση στα πιάτα μας, αλλά ενισχύουν το ανοσοποιητικό και βοηθούν στη μείωση ασθενειών. Στην γκάμα της Natural Life θα βρείτε από τσουκνίδα κυπριακή και κρητικό δίκταμο, μέχρι φύλλα Αλεξάνδρειας, σιδερίτη, κάρδαμο, ζαφορά... Και η λίστα δεν έχει τέλος, αφού ξεπερνά τα 90 είδη.

Στη μακρά λίστα της Natural Life, περιλαμβάνεται και το τσάι, το οποίο ο καθένας μπορεί να απολαύσει είτε ζεστό είτε κρύο. Μάλιστα το τσάι έχει τη δυνατότητα να καταπολεμά το άγχος, να μειώνει την αρτηριακή πίεση και όπως και τα επίπεδα χοληστερόλης στο αίμα, και να προστατεύει τους πνεύμονες. Είτε πράσινο, είτε μαύρο, είτε φρούτων, πρόκειται για τις καλύτερες και πιο διαλεγμένες ποιότητες τσαγιού απ’ όλο τον κόσμο, τις οποίες η Natural Life έχει εντάξει στην πλούσια συλλογή της.

Θωρακίζοντας τον οργανισμό

Η γκάμα της Natural Life δεν θα μπορούσε να μην ανταποκρίνεται πλήρως και στο αυξημένο ενδιαφέρον που παρατηρείται για τις υπερτροφές! Με στόχο να ικανοποιήσει κάθε ανάγκη, διαθέτει μια πλούσια ποικιλία υπερτροφών που ενισχύουν και θωρακίζουν τον οργανισμό. Τροφές πλούσιες σε Ω3 λιπαρά οξέα, όπως οι σπόροι Τσία, ο κανναβόσπορος, ο λιναρόσπορος ή τα πλούσια σε πρωτεΐνες και αμινοξέα Goji Berries και κινόα και τόσες άλλες τροφές -15 διαφορετικά είδη- με τη γεύση της φύσης.

Η Natural Life δεν επαναπαύεται. Παραμένει αφοσιωμένη στο να επιλέγει και να προσφέρει πάντα τα καλύτερα φυσικά προϊόντα και προκειμένου να είναι σε θέση να ικανοποιήσει κάθε σύγχρονη απαίτηση των καταναλωτών, εμπλουτίζει διαρκώς τη ήδη μεγάλη γκάμα της με νέα προϊόντα και νέες ποικιλίες. Ανακαλύψτε την!

Δειτε Επισης

8ος Εθνικός Διαγωνισμός Δεξιοτήτων SkillsCyprus 2024 Δεξιότητες... Η Δύναμή σου!
Ευρωπαϊκή διάκριση για τη θεματική διαδρομή Αφροδίτη στην κοινότητα Ίνειας
Απολογισμός ΕΑΣ 2020-2023: Από το όραμα στην υλοποίηση
Παγκόσμια Ημέρα Δότη
Natural Life: Ευρεία γκάμα προϊόντων με σύμμαχο τη φύση.
Σπούδασε στο Ινστιτούτο Επαγγελματικών Σπουδών (IPS) του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus
Το Ταμείο Συνοχής και η Κύπρος
Το Μελένιο Παιδικό Φεστιβάλ επιστρέφει πιο γλυκό από ποτέ!
Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο ανοίγει νέους ορίζοντες για τη χώρα
Αμειβόμενη πρακτική σε ένα ελκυστικό περιβάλλον με ανταγωνιστικές παροχές;