Παρατράγουδα πριν το ντέρμπι στο Alphamega-Χρήση δακρυγόνων, στον αέρα ο αγώνας

Παρατράγουδα εκτυλίχθηκαν πριν από λίγο έξω από το στάδιο Alphamega, λίγο πριν την έναρξη του μεγάλου αγώνα ανάμεσα σε Απόλλωνα κα ΑΕΛ, την ίδια ώρα που η Θύρα 9 πραγματοποιεί πορεία διαμαρτυρίας στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται να υπήρξε ένταση κατά την είσοδο οπαδών στο γήπεδο, ενώ άναψαν φωτιά σε παρακείμενο χωράφι. Σε κάποια στιγμή, όπου επιχείρησαν να σπάσουν τα κιγκλιδώματα, η Αστυνομία απάντησε με τη χρήση δακρυγόνων.

Μάλιστα κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι κάποιοι οπαδοί εισήλθαν στο γήπεδο, χωρίς έλεγχο κα υπάρχουν φόβοι ότι ενδεχομένως να πέρασαν παράνομα αντικείμενα εντός του γηπέδου.

Σημειώνεται ότι πληροφορίες που μετέδωσε η Cytavision αναφέρουν ότι ενδεχομένως να μην αρχίσει ο αγώνας, ενώ σε σύσκεψή τους οι Αρχές, θέλουν να αποχωρήσει ο κόσμος για να ελεγχθούν και να μπουν ξανά στο γήπεδo, ενώ σε αντίθετη περίπτωση δεν θα ξεκινήσει ο αγώνας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Απαντά ο Οδυσσέας για την έρευνα σε βάρος του για καταφρόνηση Δικαστηρίου-«Δεν υπάρχει δημοκρατία, υπάρχει καθεστώς»
Κατέθεσε τι είπε με Γεάδη η Γερμανίδα που κατηγορείται για σφετερισμό-Στο επίκεντρο και η μετάφραση διά τηλεφώνου
Σημαντική χαρακτηρίζει την απόφαση του Κακουργιοδικείου για την ανθρωποκτονία Δωρόθεου η ΝΥ
Τουρίστρια στη Λεμεσό κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού στις τουαλέτες νυχτερινού μαγαζιού
Υπό έλεγχο πυρκαγιά στην κοινότητα Αναρίτας-Κάηκαν ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση
Λαμβάνονται καταθέσεις για τους πυροβολισμούς σε εταιρεία στη Λεμεσό-Νέες έρευνες στο σημείο
Έντεκα διακινητές και μετανάστες επιχειρούσαν να περάσουν στις ελεύθερες περιοχές-Συνελήφθησαν από τις Βάσεις
Χάθηκαν τα ίχνη της 26χρονης Κατερίνας από το χώρο διαμονής της (pic)
Ξέσπασε φωτιά σε διαμέρισμα από φούρνο μικροκυμάτων-Περαστικός διέσωσε ηλικιωμένη και οικιακή βοηθό
Έρευνα σε οικία αποκάλυψε ναρκωτικά, μεγάλο χρηματικό ποσό και όπλο-Συνελήφθη 46χρονος