ΒΙΝΤΕΟ: Αυτοκίνητο έπεσε σε πλήθος στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τορίνο–Τουλάχιστον 12 τραυματίες

Ατύχημα σημειώθηκε σήμερα το πρωί στο Τορίνο, κατά τη διάρκεια της Έκθεσης Αυτοκινήτου. Ένα αυτοκίνητο ράλι έχασε τον έλεγχο για λόγους που δεν έχουν ακόμη εξακριβωθεί και κατέληξε στο πλήθος πίσω από τα εμπόδια στην Piazza San Carlo, κοντά στη Via San Teresa, στο κέντρο της πρωτεύουσας του Piemontese.

Δώδεκα άνθρωποι τραυματίστηκαν, μεταξύ αυτών και τρία παιδιά ηλικίας 7 και 8 ετών, τα οποία μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Maria Vittoria. Άλλοι έξι άνθρωποι, μεταξύ των οποίων τρεις άνδρες και τρεις γυναίκες, μεταφέρθηκαν σε άλλο νοσοκομείο, χωρίς σοβαρά τραύματα.

Μια 29χρονη γυναίκα υπέστη τραύμα στο πόδι, ενώ σύμφωνα με ανακοίνωση των διοργανωτών, μόνο ένας άνδρας υπέστη σοβαρότερα τραύματα και μώλωπες και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Η τοπική αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνες για την υπόθεση, ενώ ανακρίνονται ο οδηγός του οχήματος και οι υπεύθυνοι για τη διοργάνωση της εκδήλωσης.

Πηγή: ertnews

Δειτε Επισης

Ιστορική συμφωνία ΗΠΑ και Ουκρανίας για τα ορυκτά-Τι προβλέπεται για την ανοικοδόμηση
Πέθανε σε ηλικία 116 ετών βραζιλιάνα καλόγρια, ο γηραιότερος άνθρωπος στον κόσμο
Δυο νεκροί και πέντε τραυματίες σε πλήγμα drone της Ρωσίας στην Οδησσό
Στους 11 οι τραυματίες από την τρελή πορεία του ηλικιωμένου στην Κοπεγχάγη
Η Ινδία κλείνει τον εναέριο χώρο της για τις πακιστανικές αερογραμμές
ΒΙΝΤΕΟ: Βοήθεια από την Κύπρο ζήτησε το Ισραήλ για την αντιμετώπιση των τρομακτικών πυρκαγιών
Το Ισραήλ απειλεί να πλήξει κυβερνητικούς στόχους στη Συρία αν συνεχιστούν οι επιθέσεις εναντίον Δρούζων
Ο ράφτης του Πάπα ετοιμάζει άμφια σε όλα τα νούμερα για να μην πέσει έξω
Η συμφωνία ΗΠΑ-Ουκρανίας για τα ορυκτά δεν διευκρινίζει αν η Ουάσινγκτον θα επωφεληθεί
Ηλικιωμένος έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω σε πλήθος στην Κοπεγχάγη-Πέντε τραυματίες