Νεαρός κατήγγειλε πως τον βίασαν δύο άνδρες-Έβγαλαν βίντεο και το ανέβασαν στο διαδίκτυο

Στη σύλληψη δύο αντρών μετά από καταγγελία 23χρονου ότι τον βίασαν και βιντεοσκοπούσαν την αποτρόπαια πράξη τους για να την «ανεβάσουν» στο διαδίκτυο, προχώρησαν οι αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με όσα είπε ο 23χρονος ημεδαπός στους αστυνομικούς, οι δυο άντρες, ένας 43χρονος ημεδαπός και ένας 33χρονος από το Ιράν, μαζί με συνεργό τους, βραδινές ώρες της περασμένης Παρασκευής, με χρήση βίας, τον εξανάγκασαν να εισέλθει σε ισόγειο διαμέρισμα στην περιοχή της Μενεμένης.

Εκεί παρά τη θέλησή του, προέβησαν, διαδοχικά, σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος του, τις οποίες βιντεοσκοπούσαν και ανήρτησαν στο διαδίκτυο. Στη συνέχεια του αφαίρεσαν ένα κινητό τηλέφωνο, τραπεζική κάρτα, ρολόι χειρός, έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή και χρηματικό ποσό.

Ο 23χρονος οδηγήθηκε σε νοσοκομείο της πόλης για εξέταση από ιατροδικαστή, ενώ έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να αποσταλούν στοιχεία στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακές εξετάσεις.

Αστυνομικοί του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων και πλήρωμα περιπολικού εντόπισαν και συνέλαβαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, τον 43χρονο ημεδαπό και τον 33χρονο από το Ιράν.

Σε βάρος των δύο συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία για βιασμό, ληστεία και παράβαση του Νόμου περί προστασίας των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Ντρίμπλες από το Κρεμλίνο-«Ίσως» να υπάρξει συνάντηση του Πούτιν με τον Ζελένσκι, ο όρος της Μόσχας
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή των πυροβολισμών κατά της θωρακισμένης Mercedes στα Άνω Λιόσια
Πακέτο έργων ύψους 660 εκ. ευρώ για ανάπτυξη της Λεμεσού ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Τα drones και οι ευθύνες για το παπούτσι πάνω από την Ακρόπολη-Οι διαφορές με τη συναυλία της Βίσση
Μαφιόζικη η ενέδρα κατά του 42χρονου στην Ελλάδα-Τι ψάχνουν οι Αρχές για την απόπειρα
Ελεύθερη η μητέρα του νεκρού εμβρύου που εντοπίστηκε δίπλα σε κάδο απορριμμάτων στην Ελλάδα
Ενέδρα θανάτου σε 42χρονο που συνελήφθη για τη δολοφονία Καραϊβάζ-Τον γάζωσαν με καλάσνικοφ
Αχρησιμοποίητες τουλάχιστον 80 κλίνες λόγω έλλειψης νοσηλευτών-Προκαταρκτική συμφωνία ΟΚΥπΥ με συντεχνίες
Μετά τα κρούσματα ιλαράς στην Κύπρο αυξήθηκαν οι εμβολιασμοί παιδιών-Ανησυχία για την κατάσταση στην ΕΕ
Από κατηγορούμενος στην υπόθεση Μεταξά… ανεξάρτητος ποινικός ανακριτής-Προκλητικοί διορισμοί ΑΑΔΙΠΑ, αποκαλυπτική έρευνα