Προσχώρησε στο VOLT η Έφη Ξάνθου-«Είναι πλέον ο πολιτικός μου χώρος»

Στο Volt προσχώρησε τελικά το πρώην στέλεχος του Κινήματος Οικολόγων, Έφη Ξάνθου, ακολουθώντας τον δρόμο της συμπροέδρου του κόμματος, Αλεξάνδρας Ατταλίδου, η οποία εξελέγη στη Βουλή με τους Οικολόγους.

Υπενθυμίζεται ότι η κ. Ξάνθου διετέλεσε για πολλά χρόνια στέλεχος του κινήματος και μάλιστα στις τελευταίες εκλογές διεκδίκησε και την προεδρία απέναντι στον Γιώργο Περδίκη, έχοντας στο βιογραφικό της και θητεία ως αναπληρώτρια πρόεδρος, εκτός των άλλων αξιωμάτων που κατείχε. Ήταν, επίσης, επί σειρά ετών κοινοβουλευτική συνεργάτιδα των Οικολόγων.

Η σχέση της, ωστόσο, με το κόμμα άρχισε να περνά κρίση στις Προεδρικές Εκλογές, όταν αποφάσισε να έχει ενεργό ανάμειξη στο επιτελείο του Ανδρέα Μαυρογιάννη, γεγονός που εκλήφθηκε ως μη τήρηση της κομματικής γραμμής. Μετά την ήττα της στις εσωκομματικές εκλογές ξεκίνησε να αποστασιοποιείται και τελικά αποχώρησε, ενώ πλέον συνεχίζει την πολιτική της σταδιοδρομία στο Volt.

Όπως ανέφερε σε ανάρτησή της «καιρός να μπω πίσω στην αρένα! Το VOLTCY είναι πλέον ο πολιτικός μου χώρος! Ευχαριστώ όλους τους συνοδοιπόρους για την θερμή υποδοχή! Όσοι πιστοί προσέλθετε! It's time to get back in the game! Voltcyprus is my new political home! Thank you all for giving me such a warm welcome! If you agree join us!.

Δειτε Επισης

Νέα κίτρινη προειδοποίηση-Σταθερά στους 40 βαθμούς ο υδράργυρος
Πεπεισμένος ο Τραμπ για το Φορντό-«Δεν γνώριζαν οι Ιρανοί, απομάκρυναν μόνο τους εαυτούς τους όχι το ουράνιο»
ΒΙΝΤΕΟ: Πυρκαγιά στο δημοτικό Λυκαβητού στη Λευκωσία-Επηρεάστηκαν δύο αίθουσες
Η εβδομάδα που πέρασε ανήκει στον Ντόναλντ Τραμπ-Το σερί των επιτυχιών και οι προκλήσεις
Τουλάχιστον 23 νεκροί και δεκάδες Παλαιστίνιοι από ισραηλινά πυρά στη Γάζα
Οικογενειακή τραγωδία στη Θεσσαλονίκη-Νεκροί πατέρας και 13χρονος γιος μετά από τροχαίο
The Times: Οι Ισραηλινοί είχαν διεισδύσει στο Ιράν τουλάχιστον από το 2010 και χαρτογραφούσαν τα πυρηνικά
Φωτιά μετά από χρήση σμυριλίου στην Κακοπετριά-Καταγγέλλει τους εμπλεκομένους το Τμήμα Δασών
Συνολικά 53 Κύπριοι έφυγαν από Ιράν και Ισραήλ-Πάνω από 3000 ταξιδιώτες στην Κύπρο λόγω εκτροπής
Πατέρας ξυλοκόπησε με βέργα τα παιδιά του στην Αχαΐα-Συνελήφθη μετά από καταγγελία της μητέρας