Μνεία ΥΠΕΞ για το όραμα του Γιάννου Κρανιδιώτη στο Κυπριακό, 25 χρόνια μετά τον θάνατό του

Μνεία στο όραμα του Γιάννου Κρανιδιώτη για το Κυπριακό κάνει με ανάρτησή του στο "X" το Υπουργείο Εξωτερικών, με αφορμή της συμπλήρωση 25 χρόνων από τον θάνατο του τότε Αναπληρωτή Υπουργού Εξωτερικών της Ελλάδας, σε πτήση αεροσκάφους του πρωθυπουργού της χώρας.

«Συμπληρώνονται σήμερα 25 χρόνια από τον αδόκητο θάνατο του Γιάννου Κρανιδιώτη στο τραγικό αεροπορικό ατύχημα που στοίχισε την ζωή σε άλλους έξι ανθρώπους της συνοδείας του», αναφέρει στο μήνυμά του το Υπουργείο Εξωτερικών.

«Το όραμά του για μια απελευθερωμένη και ευρωπαϊκή Κύπρο συνεχίζει να καθοδηγεί τις προσπάθειές μας για επίτευξη λύσης του Κυπριακού στη βάση των Ψηφισμάτων ΣΑ ΟΗΕ, και των αρχών και αξιών της ΕΕ», προσθέτει.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Για αναζωογόνηση στο Κυπριακό μίλησε o Γεραπετρίτης-«Η καλύτερη είδηση που ακούσαμε τα τελευταία 8 χρόνια»
Η απάντηση του ΔΗΣΥ στο ΕΛΑΜ-«Επιλέγει να διακινεί ψεύδη σε μια προσπάθεια να μας πλήξει»
Για «διπλωματική επιτυχία» της τ/κ πλευράς στη Γενεύη κάνει λόγο σύμβουλος του Τατάρ
Η ανάγνωση του ΕΛΑΜ για την άτυπη πενταμερή-Καταγγέλλουν Αννίτα πως ζήτησε αποδοχή θετικής ψήφου των Τ/κ
Οι Αντιπρόσωποι των Θρησκευτικών Ομάδων της Κύπρου στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Θετικός για διορισμό Ολγκίν ο Τατάρ-Δείχνει Γκουτέρες ως εισηγητή για άνοιγμα τεσσάρων οδοφραγμάτων
Η πρόεδρος του ΔΗΣΥ στις Βρυξέλλες για τη Σύνοδο Αρχηγών του ΕΛΚ
Βλέπει Μέτσολα και Κόστα ο Πρόεδρος στις Βρυξέλλες
Η διαφορετική ανάγνωση της άτυπης συνάντησης-«Ουδέτερο αποτέλεσμα το οποίο δίνει ανάσα στη διαδικασία»
Θλίψη στον ΔΗΣΥ-Έφυγε από τη ζωή ο πρώην βουλευτής Ευάγγελος Σαμμούτας