Δύσκολη η αυριανή μέρα για την Αστυνομία στη Λεμεσό-Στόχος να μην υπάρξουν παρατράγουδα

Η αυριανή ημέρα στη Λεμεσό θα είναι δύσκολη ημέρα για την Αστυνομία λόγω δύο γεγονότων υψηλού κινδύνου την ίδια ώρα, δηλώνει ο Αστυνομικός Διευθυντής της πόλης Αντρέας Αγγελίδης, αναφερόμενος στην πορεία των οργανωμένων του σωματείου «Ομόνοια 29ης Μαΐου», την ώρα του αγώνα Απόλλωνα-ΑΕΛ.

Ο κ. Αγγελίδης μιλώντας στο κρατικό ραδιόφωνο είπε ότι για αύριο επιστρατεύτηκαν 300 αστυνομικοί, ενώ στήθηκαν δύο κέντρα κρίσης, ένα στην Αστυνομία και ένα στο γήπεδο.

«Στόχος μας είναι τα αυριανά γεγονότα να εξελιχθούν χωρίς έκτροπα ή παρατράγουδα», ήταν η τοποθέτηση της Αστυνομίας, η οποία ανακοίνωσε ότι θα υπάρξουν και αποκοπές δρόμων.

Ο κ. Αγγελίδης σημείωσε επίσης ότι υπήρξε επικοινωνία με εκπροσώπους και των τριών συλλόγων.

«Δεν είναι δουλειά μας να αναβληθεί η ημερομηνία μιας πορείας που κάνουν οι οργανωμένοι οπαδοί», δήλωσε ο πρόεδρος του σωματείου «Ομόνοια 29ης Μαΐου» Αδάμος Ευσταθίου, αναφερόμενος στην αυριανή διαμαρτυρία πού έχει κινητοποιήσει την Αστυνομία και τις αρχές.

«Είναι ξεκάθαρο, ασχέτως αν εγώ συμφωνώ ή διαφωνώ», δήλωσε ο κ. Ευσταθίου, «ότι η διαμαρτυρία γίνεται στη Λεμεσό την ημέρα που θα διεξάγεται στην πόλη ένα ντέρμπι, για να δημιουργηθεί πρόβλημα στην Πολιτεία, επειδή η Πολιτεία αρνείται τις όποιες αλλαγές στην κάρτα οπαδού».

Πηγή: ΡΙΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Καταγγελίες πολιτών για μη αντικατάσταση ελαττωματικών αερόσακων-Ζητά ενημέρωση από εταιρείες το ΤΟΜ
Σε ένα μήνα δύο ατυχήματα στις θαλασσινές σπηλιές-Οι προειδοποιήσεις, τα ελλιπή μέτρα και οι ασταμάτητες βουτιές
«Η Κυπριακή Δημοκρατία παρέλαβε ένα αρτιμελή νέο και παρέδωσε νεκρό»-Στη Βουλή η υπόθεση Θανάση
Άρχισε η κάθοδος των εκδρομέων από τα παραθαλάσσια-Πυκνή τροχαία κίνηση στη Ριζοελιά
ΒΙΝΤΕΟ: Μικρό πλοίο πλησίασε το φλεγόμενο σκάφος και κατέσβησε την πυρκαγιά
ΒΙΝΤΕΟ: Στις φλόγες σκάφος στη μαρίνα Λάρνακας-Ρυμουλκήθηκε στη θάλασσα, σε επιφυλακή η Πυροσβεστική
Έφοδος της ΥΚΑΝ σε οικίες δύο 22χρονων, εντόπισε μικροποσότητες ναρκωτικών
Καταζητείται 35χρονος για κλεπταποδοχή και κλοπή στο Παραλίμνι-Συνελήφθη 31χρονος (pic)
Πυρκαγιά σε διαμέρισμα που χρησιμοποιείται ως γραφείο εταιρίας-Δεν κινδύνευσαν άλλα διαμερίσματα
Σε επαφή με την Αστυνομία το Βρετανικό ΥΠΕΞ για τη σύλληψη του Αζέρου για τρομοκρατία-Ζητά πληροφορίες και η Ελλάδα