Τοποθετήθηκε το πρώτο από τα πέντε «Instagram Spot» στον Πρωταρά

Στην περιοχή της παραλίας Fig Tree Bay στον Πρωταρά, τοποθετήθηκε την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου, το πρώτο από τα πέντε συνολικά Instagram Spots τα οποία σχεδιάστηκαν και τοποθετούνται μετά από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παραλιμνίου - Δερύνειας.

Σε ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι «πρόκειται για ένα πλαίσιο διπλής όψης στο οποίο ο επισκέπτης μπορεί να φωτογραφίζεται με σκηνικό την παραλία και το νησί μίας από τις διασημότερες παραλίες παγκοσμίως, της παραλίας Fig Tree Bay καθώς και το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα. Από την άλλη όψη του πλαισίου, οι επισκέπτες μπορούν να φωτογραφίσουν την πρώτη ανατολή της Ευρώπης».

Προστίθεται ότι «άλλα τρία Instagram Spots θα τοποθετηθούν στην τουριστική περιοχή του Πρωταρά και ένα στην κεντρική πλατεία της περιοχής Περνέρα».

Σημειώνεται ότι το Instagram Spot επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Παραλιμνίου - Δερύνειας Γιώργος Νικολέττος μαζί με τον Αντιδήμαρχο Φρενάρους Κώστα Μιχαήλ.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Απεβίωσε ο πατέρας του βουλευτή του ΔΗΣΥ Δημήτρη Δημητρίου
Τελέστηκε η κηδεία της μητέρας και των παιδιών στη Λεμεσό-«Να κρατήσουμε το φως που μας χάρισε η παρουσία τους»
BINTEO: Δείχνει τα δόντια της η Coral-Νυφάδες χιονιού και χαλάζι σε διάφορες περιοχές (Pics)
«Μάνα και γιοι, η μοίρα τους ένωσε στη ζωή και την αιωνιότητα»-Κηδεύτηκαν άλλοι τρεις ήρωες της εισβολής
Καταδικάζει τον τρόπο αντιμετώπισης και παράδοσης σορών ομήρων από Χαμάς το ΥΠΕΞ της Κύπρου
Στη Γερμανία ηπατολόγος από Κύπρο για εκπαίδευση
Πορτοκαλί προειδοποίηση για χαμηλές θερμοκρασίες, φθάνουν μέχρι και στους μείον έντεκα
Απάντηση Μιχαηλίδου για τις εκδρομές μαθητών στα κατεχόμενα-Ζητά παύση της το ΕΛΑΜ
Ο πατέρας του Κυπριανού για το θάνατο του παιδιού του στα Τέμπη-«Είχε κοκκινίλες στα χέρια του,μύριζε πολύ έντονα χημικά»
Η τελευταία πράξη του δράματος-Το ύστατο χαίρε στα θύματα της φονικής πυρκαγιάς στη Λεμεσό