Στο Ειδικό Σχολείο Αποστόλου Λουκά η ΓΔ ΥΠΑΝ-Αποφάσεις για προώθηση εργασιών

Η προώθηση όλων των εργασιών που απομένουν στις νέες εγκαταστάσεις του Ειδικού Σχολείου Αποστόλου Λουκά για την εύρυθμη λειτουργία του, αποφασίστηκε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο επίσκεψης της Γενικής Διευθύντριας του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού και Νεολαίας, Μαρίνας Ιωάννου Χασάπη.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του ΥΠΑΝ, η κ. Χασάπη επισκέφθηκε σήμερα, μαζί με τους συνεργάτες της, το Ειδικό Σχολείο Αποστόλου Λουκά, όπου ξεναγήθηκε στις νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις του, επισκέφθηκε όλες τις τάξεις του και είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τους μαθητές και τις μαθήτριες καθώς και με τους εκπαιδευτικούς και το προσωπικό του σχολείου.

Στη συνέχεια, η Γενική Διευθύντρια παρακάθησε σε σύσκεψη στην οποία συμμετείχαν ο Διευθυντής Δημοτικής Εκπαίδευσης, ο Διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών, ο Τεχνικός Διευθυντής και ο Μηχανικός Εργοταξίου εκ μέρους του εργολάβου, οι μελετητές του έργου, καθώς και η Επιθεωρήτρια και ο Διευθυντής του σχολείου.

Στο πλαίσιο της σύσκεψης συζητήθηκαν διάφορα θέματα που αντιμετωπίζει το σχολείο και κατατέθηκαν οι απόψεις όλων των εμπλεκομένων για τη βελτίωση της λειτουργίας του, ενώ αποφασίστηκε όπως προχωρήσουν όλες οι εργασίες, οι οποίες απαιτούνται από τους αρμόδιους φορείς, για την εύρυθμη λειτουργία της σχολικής μονάδας.

Αποφασίστηκε, επίσης, όπως για οποιοδήποτε θέμα προκύπτει αναφορικά με τις εγκαταστάσεις του σχολείου ενημερώνονται άμεσα οι αρμόδιες Διευθύνσεις του Υπουργείου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Νέες περιπέτειες για το χαλλούμι-Διαβήματα προς ΕΕ από αγελαδοτρόφους, ζητούν μέτρα για τα κατεχόμενα
Πέραν των δύο εκατομμυρίων το κόστος εργασιών για ολική ασφαλτόστρωση δρόμων Λάρνακας
Εργασίες συντήρησης ερεισμάτων στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας-Παραλιμνίου
«Πονοκέφαλος» για Δήμο Αμαθούντας οι τεράστιες οφειλές του διαμερίσματος Αγίου Τύχωνα
Για παραπληροφόρηση για τις φοιτητικές εστίες στην Επιτροπή Ελέγχου κάνει λόγο το ΕΤΕΚ
Τις 382 έφτασαν οι φωλιές θαλάσσιων χελωνών στην περιοχή των Βρετανικών Βάσεων
Στο 1,2 ο δείκτης γεννήσεων στην Κύπρο-Αναμένεται να πέσει στο μισό ο πληθυσμός σε 20 χρόνια
Στα μέσα Οκτωβρίου προς ψήφιση τα νομοσχέδια για πάταξη αδήλωτης εργασίας
Η ΕΕ θα συστήσει αυστηρότερες απαγορεύσεις του καπνίσματος-Θα ισχύουν και σε εξωτερικούς χώρους
Στις 5 Οκτωβρίου η 20η Πορεία με τις Ροζ Φιγούρες