Νέες αποκαλύψεις στη δίκη Πελικό-Είχε πάει δώδεκα φορές να βιάσει τη σύζυγο του μιμητή του

Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις για τον 71χρονο συνταξιούχο που νάρκωνε τη σύζυγό του, Ζιζέλ Πελικό προκειμένου να τη βιάσουν κι άλλοι άνδρες στο σπίτι τους στη Γαλλία, καθώς όπως έγινε γνωστό είχε και μιμητή.

Ο Ντομινίκ Πελικό δικάζεται σε δικαστήριο της Αβινιόν για τον επανειλημμένο βιασμό και τη στρατολόγηση δεκάδων αγνώστων για να βιάσουν την ναρκωμένη σύζυγό του στο ίδιο της το κρεβάτι επί μία δεκαετία στο χωριό Μαζάν. Πενήντα άλλοι άνδρες ηλικίας μεταξύ 26 και 7 ετών δικάζονται επίσης για τη φερόμενη συμμετοχή τους.

Κατά την ακροαματική διαδικασία χθες, έγινε γνωστό ότι ένας άλλος άνδρας που δικάζεται, ο οποίος κατονομάζεται ως Ζαν Πιερ ήταν φερόμενος «μαθητής» του Ντομινίκ Πελικό. Δεν δικάζεται για τον βιασμό της Ζιζέλ Πελικό αλλά για τη χρήση της ίδιας μεθόδου για τον βιασμό της δικής του συζύγου και τη στρατολόγηση του Πελικό για να τη βιάσει και αυτή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Νέα υπόθεση βιασμών στη δίκη για τη Ζιζέλ Πελικό-Ο άνδρας της είχε μιμητή, τον προμήθευε και με ηρεμιστικά φάρμακα!

Μεταξύ του 2015 και του 2020, φέρεται να έχουν διαπραχθεί 12 βιασμοί στο θύμα, την σύζυγό του, Κορίν (το μικρό της όνομα έχει αλλάξει στο δικαστήριο), την οποία και νάρκωνε ο Ζαν Πιερ χορηγώντας της δισκία Temesta. Τα ίδια χάπια που χρησιμοποιούσε και ο Ντομινίκ Πελικό για να κακοποιεί τη σύζυγό του Ζιζέλ και να την παραδίδει αναίσθητη σε δεκάδες αγνώστους επί σειρά ετών.

gisele-pelicot

Πώς γνωρίστηκαν Ντομινίκ Πελικό και Ζαν Πιερ

Ο Ζαν Πιερ όμως δεν έχει επισκεφθεί ποτέ το Μαζάν. Ωστόσο, δημιούργησε μια πολύ ιδιαίτερη σχέση με τον Ντομινίκ Πελικό, τον οποίο γνώρισε γύρω στο 2016 στον ιστότοπο συνομιλιών Coco.fr. Με το ψευδώνυμο «Rasmus», συνομιλεί με τους «Marc», «Marcdorian», «Dompteur» και «Pervers», τα ψευδώνυμα του Ντομινίκ Πελικό σε ένα chat room που ονομάζεται «À l'insu». Όταν η σύζυγός του τον ρώτησε τι έκανε στον υπολογιστή αργά το βράδυ, ο Ζαν Πιερ προσποιήθηκε ότι έκανε κάποια έρευνα «κηπουρικής».

Στην πραγματικότητα όμως, οι δύο άνδρες αντάλλασσαν φωτογραφίες των συζύγων τους και μιλούσαν για τις φαντασιώσεις τους. Ο Ντομινίκ Πελικό πήγε τελικά στο σπίτι του «Rasmus» στο Drôme και τράβηξε μια φωτογραφία της συζύγου του εν αγνοία της, ζητώντας πληροφορίες.

Στη συνέχεια, ο Πελικό εξήγησε στον «Rasmus» , όπως είχε κάνει σε πολλούς άλλους άνδρες, τον σκοτεινό τρόπο με τον οποίο είχε κακοποιήσει σεξουαλικά τη σύζυγό του Ζιζέλ.

«Θα ήθελε να έρθει και αυτός στο Μαζάν; Δεν είμαι βιαστής» έλεγε και ξανάλεγε στον εαυτό του ο Ζαν Πιερ. Ωστόσο, ένα άλλο σενάριο πήρε σάρκα και οστά. Ο Ζαν Πιερ «αφήνει τον εαυτό του» να πειστεί να παραδώσει την ίδια του τη γυναίκα, στο σπίτι του, στον Ντομινίκ Πελικό.

Έδωσε στον Ζαν Πιερ τα ίδια χάπια που έδινε κι αυτό στη σύζυγό του-Την βίαζε και ο Ντομινίκ

Ο τελευταίος δίνει στον Ζαν Πιερ έξι δισκία Temesta. Φοβούμενος όμως σοβαρές παρενέργειες για τη σύζυγό του, ο Ζαν Πιερ δεν ακολούθησε πιστά τη «συνταγή». «Η γυναίκα μου είναι 50 κιλά, οπότε της έδωσα μισό δισκίο αντί για 4» παραδέχεται.

Η μισοκοιμισμένη κατάσταση του θύματος ώθησε τον Ντομινίκ Πελικό να επιδείξει προσοχή. Από τις 12 επισκέψεις του στο σπίτι τους, ισχυρίζεται ότι βίασε την Κορίν τρεις φορές, μπροστά στον σύζυγό της. «Φοβόμουν αλλά ταυτόχρονα με εξιτάριζε» εκμυστηρεύτηκε ο Ζαν Πιερ στον ψυχίατρο. «Είχα αυτή τη φαντασίωση να βλέπω τη γυναίκα μου να κοιμάται με κάποιον άλλον».

Πώς σταμάτησε το αρρωστημένο αυτό «πείραμα»-Τι κατέθεσε το θύμα

Το «πείραμα» αυτό, έληξε μια καλοκαιρινή νύχτα του 2020. Η σύζυγος του Ζαν Πιερ ξύπνησε και βρήκε στην κρεβατοκάμαρά της έναν άγνωστο, με καμπούρα, γκρίζα μαλλιά, φορώντας ένα τιρκουάζ πουκάμισο πόλο και σορτσάκι. Είδε επίσης ένα κόκκινο φως. «Δεν πρόλαβα να σηκωθώ πριν ο άνδρας βγει από το παράθυρο, οπότε έτρεξα έξω για να προσπαθήσω να τον προλάβω», κατέθεσε στο δικαστήριο την Τετάρτη.

«Ο σύζυγός μου μου είπε ότι ο άνδρας ήθελε να δει τα εσώρουχά μου. Δεν το πιστεύω, αλλά το να υποπτεύομαι ότι πρόκειται για βιασμό... είναι αδιανόητο. Σκέφτηκα μέσα μου: Ισως έβγαλαν φωτογραφίες...».

Γιατί δεν έκανε καταγγελία για τους βιασμούς της

Η Κορίν δεν υπέβαλε ποτέ καταγγελία. Ούτε κατέθεσε αστική αγωγή ή κίνησε διαδικασία έκδοσης διαζυγίου από τον σύζυγό της που τη νάρκωνε και τη βίαζε επανειλημμένα. «Το κάνω για να προστατεύσω τα παιδιά μου, Έχουν περάσει πολλά» εξηγεί στο δικαστήριο. «Θέλω τόσο πολύ να προχωρήσω. Και ήταν τόσο υπέροχος άνθρωπος… Δεν μπορώ να ξεχάσω όλα όσα περάσαμε».

Η Κορίν έχει να τον δει από τότε που συνελήφθη πριν από τρία χρόνια. «Τον αγαπώ πολύ. Ήταν πάντα ένας υπέροχος άνθρωπος» λέει συγκινημένη καθώς τον κοιτάζει. «Ελπίζω να μπορέσει να βγει ξανά έξω και να δει τα παιδιά του».

Για την Κορίν, ο Ζαν Πιερ δεν θα είχε περιέλθει ποτέ σε αυτή την άθλια κατάσταση αν δεν είχε γνωρίσει τον Ντομινίκ Πελικό. Ήταν χειραγωγημένος; «Δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί διέπραξα αυτές τις πράξεις Είναι κάτι διεστραμμένο στον εγκέφαλό μου, είναι η γνωριμία με αυτόν τον τύπο, αλλιώς δεν θα το σκεφτόμουν ποτέ» ομολόγησε ο κατηγορούμενος στον ψυχίατρο.

Ωστόσο, η στάση αυτή του «μιμητή» και «οπαδού» αμφισβητείται. «Του επιτρέπει να αποστασιοποιηθεί από μια μορφή ενοχής» λέει ο ψυχίατρος, ο οποίος τον βλέπει πολύ πιο «δραστήριο» από ό,τι περιγράφει ο ίδιος και αναμφίβολα όχι εντελώς υπό τον έλεγχο του Ντομινίκ Πελικό.

«Δεν μπορώ να ξεχάσω τι περάσαμε, ο σύζυγός μου ήταν σεμνός»

Οι ερευνητές έφτασαν τον Ζαν Πιερ όταν έπεσαν πάνω στις φωτογραφίες του βιασμού της Κορίν. Βρίσκονταν στον σκληρό δίσκο του Ντομινίκ Πελικό. Εξετάζοντας το θύμα, την Κορίν δηλαδή, εκείνη παρέμεινε δύσπιστη.

Παντρεμένη από το 1997, είχε πέντε παιδιά με τον Ζαν Πιερ. Ποτέ δεν θα υποπτευόταν κάτι τέτοιο. « Ήταν πάντα ένας πολύ καλός άνθρωπος, ένας πολύ προστατευτικός πατέρας» καταθέτει στο δικαστήριο η σύζυγός του. «Όλα αυτά τα χρόνια, όλα ήταν φυσιολογικά, ποτέ δεν τσακωθήκαμε. Ο σύζυγός μου δούλευε πάντα σκληρά και έκανε επιπλέον βάρδιες. Ποτέ δεν μου ζήτησε να κάνω κάτι παράλογο στην προσωπική μας σχέση. Όταν έλεγα όχι, ήταν όχι. Ο σύζυγός μου ήταν σεμνός. Όταν έκανε ντους, κλείδωνε ακόμη και την πόρτα...».

Πηγή: iefimerida.gr

Δειτε Επισης

Η Γερμανία έστειλε πίσω στη Σερβία και τη Βόρεια Μακεδονία 40 μετανάστες που δεν τους χορηγήθηκε άσυλο
Γιοι δύο βουλευτών της Χεζμπολάχ ανάμεσα στους εννέα νεκρούς από τις εκρήξεις στον Λίβανο
Η Χάρις κατηγορεί τον Ντ. Τραμπ για τον θάνατο μιας 28χρονης, λόγω του νόμου για τις αμβλώσεις
Εκρήξεις σε πολυώροφο κτίριο τάραξαν το Παρίσι
Δωδεκάχρονος μαχαίρωσε έξι συμμαθητές του και έναν εκπαιδευτικό σε σχολείο της Πορτογαλίας
Μια οργάνωση που πρόσκειται στην Αλ Κάιντα ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στην Μπαμακό
Τουρκικές συμμορίες ναρκωτικών σπέρνουν τον τρόμο στους δρόμους του Λονδίνου
Απειλεί το Ισραήλ ότι «θα λάβει δίκαιη τιμωρία» η Χεζμπολάχ μετά τις ταυτόχρονες εκρήξεις
Πωλείται ο Observer, η παλαιότερη κυριακάτικη εφημερίδα στον κόσμο
Η Ζιζέλ Πελικό καταχειροκροτείται στο δικαστήριο για την απόφασή της να διεξαχθεί δημόσια η δίκη