Φρικτό έγκλημα στην Ελβετία-Επιχειρηματίας στραγγάλισε και πολτοποίησε τη σύζυγό του

Μια φρικιαστική δολοφονία ήρθε στο φως της δημοσιότητας καθώς εκδικάστηκε η έφεση που είχε κάνει ένας επιχειρηματίας για τη δολοφονία της συζύγου του.

Το πρώην μοντέλο Κριστίνα Γιοκσίμοβιτς 38 ετών, δολοφονήθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο στην Ελβετία από τον σύζυγό της Τόμας, με τον οποίο είχε αποκτήσει δύο παιδιά.

Ο 41χρονος Τόμας τη στραγγάλισε, τη διαμέλισε με ένα πριόνι και ένα ψαλίδι και στη συνέχεια χρησιμοποίησε το μπλέντερ για να την πολτοποιήσει.

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα BZ Basel ο Τόμας παραδέχτηκε τον φόνο κατά την αναπαράσταση του εγκλήματος τον Μάρτιο, ισχυριζόμενος ότι επρόκειτο για αυτοάμυνα, καθώς η σύζυγός του τού είχε επιτεθεί με μαχαίρι.

Η απόφαση του δικαστηρίου, έκρινε ότι η Γιοκσίμοβιτς στραγγαλίστηκε μέχρι θανάτου.

Η έκθεση αυτοψίας, που περιλαμβάνεται στην απόφαση, αναφέρει ότι το σώμα της τεμαχίστηκε σε πλυσταριό με πριόνι, μαχαίρι και ψαλίδι κήπου.

Στη συνέχεια, τα μέλη του σώματος κόπηκαν με χειροκίνητο μπλέντερ, «αλέστηκαν» και διαλύθηκαν σε χημικό διάλυμα.

Η BZ Basel προσθέτει ότι ο Τόμας συνελήφθη την επόμενη ημέρα μετά την ανακάλυψη του σώματος της Γιοκσίμοβιτς και αρχικά ισχυρίστηκε στις αρχές ότι τη βρήκε νεκρή και τεμάχισε το σώμα της στο πλυσταριό από πανικό.

Σύμφωνα με το γερμανόφωνο μέσο Blick, ο Τόμας, ο οποίος είναι Ελβετός υπήκοος, συνελήφθη μία ημέρα μετά την ανεύρεση των υπολειμμάτων της από τρίτο άτομο.

Πηγή: In.gr

Δειτε Επισης

LIVE: Ο Νετανιάχου απειλεί το Ιράν με νέες επιθέσεις αν συνεχίσει το πυρηνικό του πρόγραμμα
Οι εξελίξεις τύπου roller coaster στον πόλεμο, η επιτυχία Ισραήλ-ΗΠΑ και η επόμενη μέρα του Χαμενεΐ
Ο Ρούτε απάντησε για το μήνυμα στον Τραμπ-Χωρίς αυτόν, δεν θα πηγαίναμε σε αύξηση των αμυντικών δαπανών»
Πώς οι ΗΠΑ έβαλαν τις βάσεις για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν-Τι ήταν το «Atoms for Peace»
Συνεχίζει τους βομβαρδισμούς στην Ουκρανία η Ρωσία-Τουλάχιστον 17 νεκροί και πάνω από 200 οι τραυματίες
Χάος για χιλιάδες επιβάτες που έχουν αποκλειστεί στο αεροδρόμιο της Ντόχα
Νέο μήνυμα από τον γιο του Σάχη στους Ιρανούς-Το καθεστώς καταρρέει, μόνο εμείς μπορούμε να το τελειώσουμε
ΒΙΝΤΕΟ: Βρετανός παιδόφιλος διοργάνωσε «γάμο» με 9χρονη Ουκρανή στη Disneyland
Τζιχαντιστική ομάδα ανέλαβε την ευθύνη για τη φονική επίθεση αυτοκτονίας σε ορθόδοξη εκκλησία στη Δαμασκό
Οι πρώτες ρωγμές στις σχέσεις Τραμπ με Νετανιάχου-Πώς «διαβάζει» η Τεχεράνη τις εξελίξεις