Πήρε χρήματα για να μεταφέρει τα ναρκωτικά ισχυρίζεται ο 33χρονος-Τέθηκαν υπό κράτηση τα τρία πρόσωπα

Διάταγμα οκταήμερης προσωποκράτησης εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον των τριών υπόπτων, που συνελήφθησαν σε σχέση με την υπόθεση εντοπισμού πέραν των δύο κιλών κοκαΐνης, μετά από πληροφορία για κοντραμπάντο ναρκωτικών.

Οι τρεις ύποπτοι, 33, 35 και 22 χρόνων, συνελήφθησαν μετά από επιχείρηση της ΥΚΑΝ (κλιμάκιο Λεμεσού) κατά την οποίαν τέθηκε υπό παρακολούθηση το όχημα του 35χρονου, αφού σύμφωνα με τις πληροφορίες, άλλο πρόσωπο θα παραλάμβανε ναρκωτικές ουσίες για λογαριασμό του, με τη χρήση μοτοσυκλέτας.

Το όχημα θεάθηκε να πλησιάζει μοτοσικλέτα στο χώρο στάθμευσης ταχυφαγείου στην περιοχή Ζακακίου, ενώ σε κάποια στιγμή εμφανίστηκε και τρίτο όχημα. Η παρακολούθηση συνεχίστηκε στην ίδια περιοχή, οπόταν ο οδηγός της μοτοσυκλέτας θεάθηκε να τοποθετεί τσάντα στην πλάτη του και να αναχωρεί, με τα μέλη της ΥΚΑΝ να τον ανακόπτουν.

Οι οδηγοί των δυο οχημάτων διέφυγαν από το σημείο, ενώ ο οδηγός της μοτοσικλέτας κατέβηκε από αυτή και προσπάθησε να διαφύγει πεζός, πετώντας την τσάντα στο έδαφος, ωστόσο ανακόπηκε και συνελήφθη. Από έλεγχο που διενεργήθηκε στη τσάντα εντοπίστηκαν δύο συσκευασίες που περιείχαν κοκαΐνη συνολικού βάρους 2 κιλών και 360 γραμμαρίων.

Μετά από εξετάσεις, η Αστυνομία εντόπισε και συνέλαβε τους οδηγούς των δυο οχημάτων, 35 και 22 χρόνων.

Ανακρινόμενος ο 33χρονος φέρεται να εμπλέκει τον εαυτό του στην υπόθεση, αναφέροντας ότι ανέλαβε να παραλάβει τα ναρκωτικά από το όχημα του 22χρονου, με οδηγίες του 35χρονου, για να τα μεταφέρει έναντι χρηματικού ποσού.

Ο 35χρονος φέρεται να αρνείται εμπλοκή στην υπόθεση, δίνοντας κάποιους ισχυρισμούς που διερευνώνται, ενώ ο 22χρονος φέρεται να μην συνεργάζεται με τους αστυνομικούς ανακριτές.

 Η ΥΚΑΝ συνεχίζει τις εξετάσεις σε σχέση με την προέλευση των ναρκωτικών αλλά και τον τελικό προορισμό που θα είχαν, ενώ αναμένεται η έκδοση διατάγματος πρόσβασης στο περιεχόμενου του κινητού του 33χρονου, που εντοπίστηκε εντός της τσάντας.

Η υπεράσπιση δεν έφερε ένσταση στο αίτημα της Αστυνομίας για οκταήμερη προσωποκράτηση τους, σε σχέση με τα αδικήματα της συνομωσίας προς διάπραξη κακουργήματος, κατοχής, κατοχής με σκοπό την προμήθεια και προμήθειας ελεγχόμενου φαρμάκου Τάξεως Α’.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

Δειτε Επισης

Γιοι δύο βουλευτών της Χεζμπολάχ ανάμεσα στους εννέα νεκρούς από τις εκρήξεις στον Λίβανο
Βελτιωμένη η εικόνα της πυρκαγιάς στο διυλιστήριο-Στο νοσοκομείο με εγκαύματα εργαζόμενοι
Απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του 17χρονος-Ζητά πληροφορίες η Αστυνομία
Φιλανθρωπικός σκοπευτικός αγώνας από το προσωπικό του Τμήματος Φυλακών
Απειλεί το Ισραήλ ότι «θα λάβει δίκαιη τιμωρία» η Χεζμπολάχ μετά τις ταυτόχρονες εκρήξεις
Στο 1,2 ο δείκτης γεννήσεων στην Κύπρο-Αναμένεται να πέσει στο μισό ο πληθυσμός σε 20 χρόνια
ΒΙΝΤΕΟ: Τουλάχιστον 1.000 μέλη της Χεζμπολάχ τραυματίστηκαν μετά από έκρηξη των βομβητών τους
Αναστάτωση στο αεροδρόμιο Ηρακλείου-Εξερράγησαν power bank και ηλεκτρονικό τσιγάρο σε αεροπλάνο
Ευχαριστημένος ο Καδής με το κυπριακό χαρτοφυλάκιο-«Δεν πήγε κάτι λάθος, το θεωρώ αναβαθμισμένο»
Έκκληση Υπουργού Υγείας για εποικοδομητικό διάλογο ώστε να αποφευχθεί η απεργία στα νοσοκομεία