Σκότωσε τον σκύλο της γειτόνισσάς του στην Κορινθία,επειδή γάβγιζε

Το γαύγισμα του σκύλου μιας αλλοδαπής γειτόνισσάς του ενοχλούσε έναν κάτοικο τοπικής κοινότητας του δήμου Κορινθίων, ο οποίος δεν δίστασε να τον θανατώσει την περασμένη Δευτέρα. Η αγανακτισμένη γυναίκα τον κατονόμασε όταν υπέβαλε καταγγελία για την θανάτωση του δεσποζόμενου ζώου της.

Ο απάνθρωπος δράστης εντοπίστηκε το μεσημέρι της Τρίτης από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος στην Κόρινθο, όπου ομολόγησε και συνελήφθη. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ζωοκτονία με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ από τους αστυνομικούς βεβαιώθηκαν και τα διοικητικά πρόστιμα που προβλέπονται από τη νομοθεσία.

Κακοποιούσε τον γάιδαρό του

Δεμένο κάτω από τον καυτό ήλιο, χωρίς τροφή και νερό, είχε εγκαταλείψει το γαϊδουράκι του σε έναν υπαίθριο χώρο στη Μύκονο ένας 25χρονος αλλοδαπός, ο οποίος συνελήφθη το απόγευμα της Τρίτης από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση των κανόνων ευζωίας του ζώου και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Σύρου.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

BINTEO: Γολγοθάς η επιστροφή από τις Πασχαλινές διακοπές για τους Αθηναίους-Ατελείωτες ουρές οχημάτων
«Παγίδευση των οδηγών το στήσιμο ραντάρ πλησίον κυκλικών κόμβων»-Πέραν των 15 χιλιάδων οι καταγγελίες
Το Σαββατοκυρίακο αναμένεται να τελεσθεί η κηδεία του Πάπα Φραγκίσκου
Νέες ρωσικές επιθέσεις σε διάφορες περιοχές της Ουκρανίας
Στα άδυτα του παπικού κονκλαβίου–Πώς θα γίνει η επιλογή του νέου Ποντίφικα
Έβαλαν φωτιά σε αίθουσα δημοτικού σχολείου στη Λευκωσία-Προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές
Ισόβια κάθειρξη στον δράστη της σφαγής στο Ελ Πάσο του Τέξας-Σκότωσε 23 άτομα
Αίθριος αλλά με σκόνη στην ατμόσφαιρα ο καιρός-Στους 31 βαθμούς η θερμοκρασία
Οι 100 πρώτες μέρες της 2ης θητείας Τραμπ στην προεδρία των ΗΠΑ σε 10 στιγμές-κλειδιά
Έλαβαν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών για το τριπλό θανατηφόρο-Αποστέλλεται στον Εισαγγελέα ο φάκελος