Άρχισε η καταβολή εφάπαξ επιχορήγησης στο πλαίσιο πακέτου μέτρων για οικογένειες μαθητών

Άρχισε την Τετάρτη η καταβολή εφάπαξ επιχορήγησης στο πλαίσιο της απόφασης της Κυβέρνησης για το πακέτο μέτρων άμεσου και ενισχυτικού χαρακτήρα για τις οικογένειες των μαθητών και μαθητριών των δημόσιων σχολείων για τη σχολική χρονιά 2024-2025.

Όπως ανακοίνωσε το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας, η εφάπαξ επιχορήγηση ανέρχεται στο ποσό των €150 ανά οικογένεια και θα καταβληθεί απευθείας στους τραπεζικούς λογαριασμούς των οικογενειών που είναι δικαιούχες επιδόματος τέκνου, των οποίων τουλάχιστον τρία τέκνα φοιτούν στην Προδημοτική (ηλικίες 4 6/12 και άνω), Δημοτική, Μέση και Τεχνική Εκπαίδευση.

Διευκρινίζεται ότι στους δικαιούχους του μέτρου αυτού συμπεριλαμβάνονται και οικογένειες οι οποίες έχουν παιδιά που φοιτούν στην ιδιωτική εκπαίδευση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι αριθμοί που κερδίζουν πάνω από τέσσερα εκατομμύρια ευρώ στην κλήρωση του Τζόκερ
«Ταξίδεψαν» στο διάστημα και γέμισαν εμπειρίες οι εγκλωβισμένοι μαθητές-Έστειλαν σημαντικά μηνύματα
Σημαντικές εξελίξεις στο ζήτημα των ψεκασμένων οστών αγνοουμένων-Έγινε η πρώτη ταυτοποίηση μετά από 46 χρόνια
Εντοπίζει σοβαρές ελλείψεις στο σύστημα αξιολόγησης αναπηρίας η Επιτροπή Εργασίας-Ζητούν κώδικα δεοντολογίας
Εντόπισε προβλήματα και ανάγκη εκπαίδευσης σε στέγες ηλικιωμένων η Λοττίδου-Ζητά ρύθμιση μέσω Νομοσχεδίου
Πρόστιμα χιλιάδων ευρώ για... βάπτισμα ξένων γεωργικών προϊόντων σε εγχώρια-Ψάχνουν λύσεις οι Αρχές
Τέσσερις στους δέκα πιστεύουν σε επιχειρηματικές ευκαιρίες-Φοβούνται το ρίσκο οι μισοί
Ολοκληρώθηκε η συζήτηση κανονισμών για διαχείριση τ/κ περιουσιών-«Αν δεν υπάρξει μοριοδότηση ποτέ δεν θα λυθεί το πρόβλημα»
Λειτουργούν ιατρεία Ταχείας Διακίνησης στα ΤΑΕΠ των ΓΝ Λευκωσίας και Πάφου-«Λιγότερη αναμονή, περισσότερη φροντίδα»
Επανέρχεται με προτάσεις για επίλυση του υδατικού ο ΔΗΣΥ-«Να μην φτάσουμε στην ημέρα μηδέν»