Χειροπέδες σε 18χρονο για διανομή παιδικής πορνογραφίας

Υπόθεση παράνομης κατοχής και διανομής παιδικής πορνογραφίας διερευνά η Αστυνομία, μέλη της οποίας προχώρησαν σήμερα στη σύλληψη 18χρονου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η διερεύνηση της υπόθεσης άρχισε μετά από πληροφορία, που λήφθηκε από τη Europol, ότι χρήστης λογαριασμού στο διαδίκτυο, ανέβασε στο λογαριασμό του 17 αρχεία φωτογραφίας, με υλικό σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών.

Από τις εξετάσεις του Κλάδου Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, διαπιστώθηκε ότι κάτοχος του εν λόγω λογαριασμού είναι 18χρονος κάτοικος Λεμεσού. Εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη σήμερα και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Δειτε Επισης

Καταζητείται 30χρονος για υπόθεση υποβοήθησης μετανάστη (pic)
Βρέφος στο Νοσοκομείο με εγκαύματα και εκδορές-Συνελήφθησαν οι γονείς, υπό την εποπτεία των ΥΚΕ τρία παιδιά
Συνεχίζεται ο έντονος απόηχος για την απόλυση Βαρωσιώτου-«Η απόλυτη εξουσία για τις μαρτυρίες είναι στον δικαστή»
Υποδύθηκαν τους πελάτες και ξάφρισαν χρυσοχοείο στη Λάρνακα-Πώς ξεγέλασαν την ιδιοκτήτρια
Στις φλόγες όχημα 54χρονης στη Λακατάμια-Επηρεάστηκαν και άλλα δύο αυτοκίνητα
Από την κουμπαροκρατία που κατήγγειλε ο Κληρίδης στην απόλυση της Βαρωσιώτου-Δέχεται πυρά η ανεξαρτησία της δικαιοσύνης
Αδιέξοδο στη φιλοξενία ασυνόδευτων ανηλίκων-Εξαντλούνται οι διαθέσιμες δομές
Καταγγελία Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας για παράνομες ηχογραφήσεις συνομιλιών στο Κέντρο Ελέγχου Λευκωσίας
Χειρίζεται τη σύλληψη του Ελλαδίτη στα κατεχόμενα το ΥΠΕΞ-Διαβήματα μέσω Τεχνικής Επιτροπής
Δεσμευτική απόφαση Εφετείου για αποκάλυψη απόρρητων εγγράφων-Δεν επιβάλλεται να παρουσιάζονται αυτούσια