Άνδρας απείλησε με πριόνι παρέα κοριτσιών στον σταθμό του ηλεκτρικού στην Αθήνα

Άνδρας απείλησε με πριόνι παρέα κοριτσιών στον ΗΣΑΠ στον Περισσό. Σύμφωνα με πληροφορίες όλα ξεκίνησαν όταν ένας 31χρονος το βράδυ της 8ης Σεπτεμβρίου στην αποβάθρα του σταθμού με κατεύθυνση προς Κηφισιά πλησίασε μία κοπέλα και αρχικώς της απηύθυνε το λόγο χρησιμοποιώντας άσεμνες εκφράσεις, ενώ παράλληλα της έκανε και άσεμνες χειρονομίες. Στη συνέχεια, έστρεψε το κινητό του τηλέφωνο προς το μέρος της και την τράβηξε φωτογραφία.

Στην απέναντι αποβάθρα του σταθμού ήταν άλλα κορίτσια που όταν αντιλήφθηκαν το περιστατικό όλες μαζί πλησίασαν προς το μέρος της για να τη βοηθήσουν. Ο κατηγορούμενος, μόλις είδε και τα υπόλοιπα κορίτσια βγήκε από την αποβάθρα και απομακρύνθηκε.

Μετά όμως από λίγα λεπτά επέστρεψε, πλησίασε τα κορίτσια, τους μίλησε άσχημα και, όταν του ζήτησαν να σβήσει τη φωτογραφία που τράβηξε, αυτός έβγαλε από την τσάντα του ένα πριόνι και το έτεινε προς το μέρος τους και στη συνέχεια απομακρύνθηκε.

Οι αστυνομικοί, που μετέβησαν στο σημείο εντόπισαν τον κατηγορούμενο ο οποίος είχε στην κατοχή του το πριόνι και τον προσήγαγαν στο Τ.Α. Ν. Ιωνίας.

Πηγή: ΕΡΤ

Δειτε Επισης

Οδηγούσε μεθυσμένος και συγκρούστηκε με δυο σταθμευμένα οχήματα 53χρονος στη Λεμεσό
Οι ΗΠΑ απειλούν με δασμούς ως και 3.521% σε φωτοβολταϊκά που παράγονται στη νοτιοανατολική Ασία
BINTEO: Γολγοθάς η επιστροφή από τις Πασχαλινές διακοπές για τους Αθηναίους-Ατελείωτες ουρές οχημάτων
«Παγίδευση των οδηγών το στήσιμο ραντάρ πλησίον κυκλικών κόμβων»-Πέραν των 15 χιλιάδων οι καταγγελίες
Το Σαββατοκυρίακο αναμένεται να τελεσθεί η κηδεία του Πάπα Φραγκίσκου
Νέες ρωσικές επιθέσεις σε διάφορες περιοχές της Ουκρανίας
Στα άδυτα του παπικού κονκλαβίου–Πώς θα γίνει η επιλογή του νέου Ποντίφικα
Έβαλαν φωτιά σε αίθουσα δημοτικού σχολείου στη Λευκωσία-Προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές
Ισόβια κάθειρξη στον δράστη της σφαγής στο Ελ Πάσο του Τέξας-Σκότωσε 23 άτομα
Αίθριος αλλά με σκόνη στην ατμόσφαιρα ο καιρός-Στους 31 βαθμούς η θερμοκρασία