ΒΙΝΤΕΟ: Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το φεστιβάλ «Πάμε Τρόοδος»

Κοινός στόχος όλων των εμπλεκόμενων μερών είναι η θεσμοθέτηση του Φεστιβάλ «Πάμε Τρόοδος», ανέφερε σε δηλώσεις της η Πρώτη Κυρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη, για την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στην Προεδρική Κατοικία στο Τρόοδος.

Η Πρώτη Κυρία εξέφρασε τη χαρά της για το γεγονός ότι η Προεδρική Κατοικία άνοιξε για πρώτη φορά στο κοινό, προσθέτοντας ότι η πρωτοβουλία κατέστη δυνατή σε συνεργασία με το Υφυπουργείο Τουρισμού, το Γραφείο Επιτρόπου Ορεινών Περιοχών, το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών και το Υπουργείο Γεωργίας.

«Δουλέψαμε όλοι, μια μεγάλη ομάδα, με πολλή όρεξη για πάρα πολύ καιρό. Στεναχωρηθήκαμε λίγο γιατί η ξαφνική μπόρα σταμάτησε λίγο τη ροή του κόσμου και ίσως και κάποιοι να ταλαιπωρήθηκαν, αλλά αυτό που κρατάμε είναι ότι ανοίγει για πρώτη φορά ένα εμβληματικό κτίριο της Δημοκρατίας στην περιοχή του Τροόδους», τόνισε, προσθέτοντας πως συμμετείχαν πολλές μικρές επιχειρήσεις οι οποίες επιθυμούν να αναδειχθούν και να γίνουν γνωστές στο εγχώριο αλλά και ξένο κοινό.

Δειτε Επισης

Λειτουργούν ιατρεία Ταχείας Διακίνησης στα ΤΑΕΠ των ΓΝ Λευκωσίας και Πάφου-«Λιγότερη αναμονή, περισσότερη φροντίδα»
Επανέρχεται με προτάσεις για επίλυση του υδατικού ο ΔΗΣΥ-«Να μην φτάσουμε στην ημέρα μηδέν»
Υπεράντληση νερού από τα φράγματα, κενά και καθυστερήσεις στη διαχείριση του υδατικού διαπιστώνει η Ελεγκτική
Βροχές και σκόνη στο καιρικό μενού-Στους 27 βαθμούς η θερμοκρασία
Ανατρέπουν την κατάσταση τα σωματεία για τις οφειλές-Αγωνία για τις τελικές αποφάσεις με φόντο τα κριτήρια
Η ακουστική αναπηρία δεν θεωρείται μόνιμη για τα ιατροσυμβούλια-Σωρεία καταγγελιών σε ΚΥΣΟΑ
Κατασχέθηκαν παράνομες διαφημιστικές πινακίδες από την τουριστική περιοχή Παραλιμνίου
Ανάγκη υποστήριξης σχολείων διαπιστώθηκε στο πλαίσιο έργου για τα Ελληνικά στο δημοτικό
Διάκριση τα υψηλά ασφάλιστρα για οδηγούς άνω των 70-«Κανένα στοιχείο που να δικαιολογεί αυτή την αντιμετώπιση»
Σκόνη την Τετάρτη, εκτεταμένες βροχές και καταιγίδες Παρασκευή-Πτώση της θερμοκρασίας