Αμειβόμενη πρακτική σε ένα ελκυστικό περιβάλλον με ανταγωνιστικές παροχές;

Όλοι γνωρίζουμε ότι η σημασία που έχει η πρακτική άσκηση, το λεγόμενο internship, για τους σπουδαστές και τους φοιτητές, είναι ουσιαστική και πολύμορφη. Ο θεσμός του internship προσφέρει στους νέους επαγγελματίες την ευκαιρία να εφαρμόσουν σε πραγματικές εργασιακές συνθήκες τις γνώσεις που αποκόμισαν κατά τη διάρκεια των σπουδών τους, να αναπτύξουν νέες δεξιότητες και να κατανοήσουν τις απαιτήσεις, τις ευκαιρίες, αλλά και τις προκλήσεις του επαγγελματικού περιβάλλοντος. Πέρα από την απόκτηση εμπειρίας, η πρακτική απασχόληση προσφέρει τη δυνατότητα δικτύωσης με επαγγελματίες και την ανάπτυξη επαγγελματικών σχέσεων που μπορούν να αποδειχθούν πολύτιμες στο μέλλον. Δεν είναι, άλλωστε, σπάνιο το φαινόμενο να ξεκινά κανείς την προσωρινή απασχόλησή του ως intern σε μια επιχείρηση ή έναν οργανισμό και, μετά την ολοκλήρωση του σχετικού προγράμματος, να λαμβάνει μόνιμη θέση και να ξεκινάει μια πολλά υποσχόμενη καριέρα.

Με αυτό ακριβώς το σκεπτικό, η Campeόn Gaming, το καινοτόμο iGaming Hub σε Ελλάδα και Κύπρο, που έχει βραβευτεί πολλαπλώς για το εργασιακό περιβάλλον του, έχει αναπτύξει μία ολοκληρωμένη στρατηγική για την απόκτηση πραγματικής επαγγελματικής εμπειρίας. Για 2η συνεχόμενη χρονιά, η Campeόn Gaming υλοποιεί το πρόγραμμα αμειβόμενης πρακτικής άσκησης “The Next Campeόn, το οποίο είναι σχεδιασμένο για να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ σπουδών και αγοράς εργασίας και υποστηρίζει έμπρακτα τη νεότερη γενιά, η οποία κάνει τα πρώτα βήματά της στον επιχειρηματικό κόσμο ή αλλάζει την επαγγελματική καριέρα της.

2

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα απευθύνεται σε νέους και νέες, ηλικίας 20-35 ετών, φοιτητές ή απόφοιτους ελληνικών ή διεθνών πανεπιστημίων, με ή χωρίς εμπειρία, οι οποίοι θέλουν να εξερευνήσουν έναν από τους πιο ταχέα αναπτυσσόμενους κλάδους, το iGaming.

Ο 1ος κύκλος του προγράμματος αμειβόμενης πρακτικής άσκησης ‘The Next Campeon’ ολοκληρώθηκε το 2023 με περισσότερες από 2.000 αιτήσεις από ενδιαφερόμενους υποψήφιους, από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, και με το talent pool να κρίνεται ιδιαίτερα ικανό. Είναι χαρακτηριστικό ότι με την ολοκλήρωση του 1ου κύκλου αμειβόμενης πρακτικής άσκησης, το 80% των interns απορροφήθηκαν στην εταιρεία και πλέον αποτελούν επίσημα μέλη του ανθρώπινου δυναμικού της Campeόn Gaming, η οποία σήμερα απασχολεί περισσότερα από 160 άτομα στα γραφεία της στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, και τη Λευκωσία.

Ο 2ος κύκλος του προγράμματος “The Next Campeόn” θα πραγματοποιηθεί κατά το διάστημα Νοέμβριος 2024 – Ιανουάριος 2025, στοχεύοντας στο να καλυφθούν, για τη φετινή χρονιά, 10 internship θέσεις. Οι δηλώσεις συμμετοχής είναι ανοιχτές από τις 2/9 και μέχρι τις 27/9. Φέτος, το πρόγραμμα επεκτείνεται, πέρα από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, και στη Λευκωσία, γεγονός που ενισχύει περαιτέρω τον συμπεριληπτικό χαρακτήρα του προγράμματος και τις ευκαιρίες που προσφέρει σε νέους και νέες σε Ελλάδα και Κύπρο.

Σε σύγκριση με άλλα προγράμματα πρακτικής απασχόλησης, το “The Next Campeόn ξεχωρίζει, καθώς βασίζεται στις αρχές των ίσων ευκαιριών και της ενίσχυσης της ανεξαρτησίας των νέων, προσφέροντας παράλληλα στους συμμετέχοντες ένα ανταγωνιστικό πακέτο παροχών, το οποίο περιλαμβάνει:

- ανταγωνιστικό μικτό μισθό, ο οποίος ξεκινάει από €850.

- δωρεάν διαμονή με καλυμμένα όλα τα έξοδα, για όσους διαμένουν εκτός Αθήνας, Θεσσαλονίκης, και Λευκωσίας, για όλη τη διάρκεια του προγράμματος, διασφαλίζοντας ότι οι συμμετέχοντες μπορούν να επικεντρωθούν πλήρως στην επαγγελματική και προσωπική ανάπτυξή τους.

- κάλυψη εξόδων για παραγγελίες φαγητών και σούπερ μάρκετ τόσο στο γραφείο, όσο και στο σπίτι.

- συνδρομή σε γυμναστήριο.

- κάρτα δημόσιας συγκοινωνίας.

- δωρεάν σνακ στο γραφείο.

- επιπλέον προνόμια για τους γονείς, καλύπτοντας έξοδα για τις δραστηριότητες των παιδιών τους.

3

Η Campeón Gaming έχει βραβευτεί επανειλημμένα για το εξαίσιο εργασιακό περιβάλλον της, το οποίο προάγει τη διαφορετικότητα, τη συμπερίληψη, την ισότητα, τη διαφάνεια, την ανάληψη πρωτοβουλιών, και τη συνεχή εξέλιξη των ανθρώπων της, αποτελώντας κορυφαίο εργοδότη επιλογής στην ελληνική αγορά. Σημαντικό να αναφερθεί ότι η Campeón Gaming έχει βραβευτεί για 3 χρόνια ως Best Workplace™ Hellas, τα τελευταία 4 χρόνια πιστοποιείται σταθερά σαν Great Place To Work™, ενώ έχει λάβει και τις σπουδαίες διακρίσεις Best Workplace™ for Women Hellas 2024 και Best Workplace™ in Tech Hellas 2023.

Κατά τη διάρκεια του “The Next Campeόn”, οι συμμετέχοντες θα αναπτύξουν τόσο τα soft, όσο και τα hard skills τους, εφαρμόζοντας την ακαδημαϊκή τους γνώση σε πραγματικά επιχειρηματικά σενάρια.

Οι διαθέσιμες θέσεις πρακτικής άσκησης αφορούν ποικίλους τομείς, συμπεριλαμβανομένων των: technology, SEO, graphic design, project management, business intelligence, και events.

Δείτε παρακάτω τις διαθέσιμες θέσεις και ξεκινήστε το νέο επαγγελματικό ταξίδι σας σε μία δυναμική ομάδα που ξεχωρίζει για τον σεβασμό, την ισότητα, τη διαφάνεια, και το συλλογικό κλίμα:

  • Corporate Travel & Events Intern
  • SEO Intern
  • Business Intelligence Intern
  • Automation Tester Intern
  • Front-end Developer Intern (React)
  • Back-end Developer Intern (Java)
  • Graphic Design Intern
  • Content Intern
  • Project Management Intern

Δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ μέχρι τις 27/9 και διεκδικήστε την ευκαιρία να γίνετε ο επόμενος Campeόn!

Δειτε Επισης

8ος Εθνικός Διαγωνισμός Δεξιοτήτων SkillsCyprus 2024 Δεξιότητες... Η Δύναμή σου!
Ευρωπαϊκή διάκριση για τη θεματική διαδρομή Αφροδίτη στην κοινότητα Ίνειας
Απολογισμός ΕΑΣ 2020-2023: Από το όραμα στην υλοποίηση
Παγκόσμια Ημέρα Δότη
Natural Life: Ευρεία γκάμα προϊόντων με σύμμαχο τη φύση.
Το Ταμείο Συνοχής και η Κύπρος
Το Μελένιο Παιδικό Φεστιβάλ επιστρέφει πιο γλυκό από ποτέ!
Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο ανοίγει νέους ορίζοντες για τη χώρα
Αμειβόμενη πρακτική σε ένα ελκυστικό περιβάλλον με ανταγωνιστικές παροχές;
Συνεργασία του ACCA και του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου για το Πρόγραμμα “Integrated XPerience or Audit Service Delivery Scheme”