Νέα απάτη με κρυπτονομίσματα-Επένδυσε σε ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων και έχασε 28 χιλιάδες ευρώ

Νέα υπόθεση απάτης μέσω διαδικτύου, διερευνά η Αστυνομία. Η υπόθεση καταγγέλθηκε σήμερα, στον Κλάδο Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, από 50χρονο, ο οποίος μεταξύ των μηνών Ιουνίου-Αυγούστου, 2024, αφού εξαπατήθηκε από απατηλή ιστοσελίδα επενδύσεων, με την καθοδήγηση αγνώστου προσώπου, δημιούργησε λογαριασμό σε ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων, μέσω του οποίου μετέφερε το συνολικό ποσό των 28 χιλιάδων ευρώ.

Με αφορμή και αυτό το περιστατικό, η Αστυνομία προτρέπει για ακόμα μια φορά το κοινό να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό και να μην εμπιστεύεται αγνώστους, που υπόσχονται γρήγορα και μεγάλα κέρδη.

Η Αστυνομία καλεί επίσης το κοινό, προτού προχωρήσει σε οποιαδήποτε επένδυση, να λαμβάνει πάντοτε χρηματοπιστωτικές συμβουλές, από αναγνωρισμένους συμβούλους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Συνελήφθη 50χρονος στην Ακράτα που απειλούσε τη σύζυγό του-Τον πήγαν σε ψυχιατρική κλινική, αλλά απέδρασε
Σε κρίσιμη κατάσταση ο Πάπας Φραγκίσκος-Ενημέρωση από το Βατικανό
Γυναίκα έχει ταξιδέψει σε 60 χώρες–Για ποιο μέρος δεν θέλει ούτε να ακούσει
Θάνατος Βασίλη Καλογήρου-Χρήση φαρμακευτικής ουσίας δείχνουν οι τοξικολογικές εξετάσεις
Σε ύφεση η σεισμική δραστηριότητα σε Σαντορίνη, Αμοργό, Ίο και Ανάφη
ΒΙΝΤΕΟ: Φέρεται να φώναξε «Αλλαχού Άκμπαρ» ο δράστης πριν την επίθεση στη Γαλλία
Eπίθεση σε αγορά στη Γαλλία με ένα νεκρό και πολλούς τραυματίες
Εκλογές στη Γερμανία-Τι δείχνει η τελευταία δημοσκόπηση της Bild
Με γραπτό κείμενο θα απευθυνθεί στους πιστούς την Κυριακή ο Πάπας Φραγκίσκος
Η Ζιζέλ Πελικό, μία από τις Γυναίκες της Χρονιάς του περιοδικού Time