Μπαράζ ελέγχων για ηχορύπανση από την Αστυνομία-Κατασχέθηκαν μηχανήματα ήχου

Στο πλαίσιο των προσπαθειών της Αστυνομίας, για πάταξη του φαινομένου της ηχορύπανσης, διενεργήθηκαν χθες βράδυ έλεγχοι σε νυχτερινά κέντρα, σε όλες τις επαρχίες. Κατά τη διάρκεια των ελέγχων, τα μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν σε διάφορες καταγγελίες υποστατικών, ενώ σε δύο περιπτώσεις την Πάφο, προχώρησαν σε κατάσχεση μηχανημάτων εκπομπής ήχου.

Συνολικά διενεργήθηκαν έλεγχοι σε 69 υποστατικά σε όλες τις επαρχίες. Σε 20 από τα εν λόγω υποστατικά διαπιστώθηκαν διάφορα αδικήματα, για τα οποία καταγγέλθηκαν οι διαχειριστές τους. Οι καταγγελίες αφορούσαν κυρίως λειτουργία υποστατικού χωρίς σχετική άδεια, διάθεση προς πώληση οινοπνευματωδών ποτών και εκπομπή ήχου χωρίς σχετικές άδειες.

Σε δύο περιπτώσεις στην επαρχία Πάφου, τα μέλη της Αστυνομίας, προχώρησαν σε κατάσχεση εξοπλισμού μετάδοσης ήχου, από υποστατικά, αφού όπως διαπιστώθηκε στα υποστατικά αυτά μεταδιδόταν μουσική χωρίς σχετική άδεια. Οι διαχειριστές των δύο υποστατικών πέραν από το αδίκημα της εκπομπής ήχου χωρίς άδεια, καταγγέλθηκαν επίσης για το ότι διέθεταν προς πώληση οινοπνευματώδη ποτά, χωρίς άδεια από την αρμόδια αρχή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Συνελήφθησαν δυο γυναίκες για κλοπή χρημάτων στην Λάρνακα-Καταζητείται ακόμα ένα πρόσωπο
Συνεχίζει τον αγώνα η χαροκαμένη μάνα του Θανάση-«Με βασάνιζαν για 20 χρόνια, μέχρι που ξέθαψα το παιδί μου»
Χειροπέδες σε 30χρονο για εμπρησμό οχήματος ιδιοκτησίας 70χρονου στη Λεμεσό
Κλείνουν δρόμοι για τις καρναβαλίστικες εκδηλώσεις
Πυρκαγιές σε σπίτια σε Λευκωσία και Αυγόρου-Προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές
Ολισθηροί και επικίνδυνοι οι δρόμοι λόγω καιρού-Η ενημέρωση από την Αστυνομία
Χρονιά των εγκληματιών το 2024-Στα ύψη οι εμπρησμοί και βόμβες, αυξήθηκαν ραγδαία ληστείες και κλοπές
Μια πειθαρχική στον πάγο για Κατσουνωτό από 2023, σε εκκρεμότητα το ορφανό θανατηφόρο-Το ιστορικό και η θέση της Αστυνομίας
Χαμηλοί τόνοι μετά την καταδίκη της ΚΔ για την δολοφονία Καλοψιδιώτη-Πυρά από πρώην Υπαρχηγό Αστυνομίας
Αρχίζει εκστρατεία ενημέρωσης το Υπουργείο Μεταφορών για ανακλήσεις οχημάτων λόγω αερόσακων