Δύο εμπρησμοί οχημάτων σε μισή ώρα-Βλέπουν σύνδεση των υποθέσεων οι Αρχές

Δύο εμπρησμοί, οι οποίοι φαίνεται να συνδέονται μεταξύ τους, σημειώθηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής στην Πάφο, σε οχήματα 26χρονου και 58χρονης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 1:30, τέθηκε φωτιά σε όχημα ιδιοκτησίας 26χρονου, σε χωριό της επαρχίας Πάφου. Αμέσως στο σημείο κλήθηκαν μέλη της Αστυνομίας, όπως και μέλη της Πυροσβεστικής, για κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Αφότου η πυρκαγιά κατασβέστηκε και οι Αρχές διερευνούσαν τις συνθήκες της φωτιάς, λήφθηκε δεύτερη κλήση, για εμπρησμό σε άλλο όχημα, στην Κάτω Πάφο, η οποία επίσης κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική.

Όπως φαίνεται, το δεύτερο όχημα ανήκει σε 58χρονη και είχε κλαπεί περίπου δύο ώρες προηγουμένως. Από τις εξετάσεις των Αρχών, διαπιστώθηκε πως μεταξύ των δύο εμπρησμών, φαίνεται να υπάρχει σύνδεση, αφού το δεύτερο όχημα ενδέχεται να χρησιμοποιήθηκε από τους δράστες για τον εμπρησμό του πρώτου οχήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Παπάς στην Δράμα ήταν πληροφοριοδότης οργανωμένης συμμορίας κακοποιών
Μπήκε σε κτήριο για διάρρηξη αλλά τον πρόδωσε ο συναγερμός-Χειροπέδες σε 28χρονο
Χειροπέδες σε δυο πρόσωπα για κλοπές στη Λεμεσό-Εντοπίστηκε στην κατοχή του κλοπιμαία περιουσία
Σημειώθηκε νέο τζακποτ στο Τζόκερ-Ένας τυχερός στη δεύτερη κατηγορία στην Κύπρο
Τρίτη σύλληψη για πετροβολισμό περιπολικού στη Λεμεσό-Χειροπέδες σε 20χρονο
Γεωπολιτική, δημογραφικό και… Τραμπ πίσω από την εκλογή του νέου Πάπα
Βουλευτές του Κογκρέσου σε Τραμπ: «Ο Ερντογάν παραβιάζει τον ελληνικό εναέριο χώρο, κατέχει παράνομα τμήματα της Κύπρου»
Φωτιά σε εν κινήσει όχημα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας–Λεμεσού
Παραβίαση κατάπαυσης πυρός από τη Ρωσία καταγγέλλει η Ουκρανία
Δύο πρόσωπα εντοπίστηκαν τραυματισμένα σε διάστημα μισής ώρας στη Λεμεσό-Διερευνά επιθέσεις η Αστυνομία