Τουρίστριες στο Μεξικό κόντεψαν να πεθάνουν από… ένα ποτήρι νερό

Σε τραγωδία κόντεψαν να καταλήξουν οι διακοπές δύο γυναικών στο Κανκούν στο Μεξικό.

Οι δύο φίλες από τις ΗΠΑ πήγαν στο Μεξικό για να διασκεδάσουν και να περάσουν καλά, όμως κατέληξαν στο νοσοκομείο με σοβαρή δηλητηρίαση.

Ο λόγος ήταν το «πειραγμένο νερό», όπως το αποκαλούν οι ίδιες, το οποίο κατανάλωσαν στο πολυτελές ξενοδοχείο, όπου διέμεναν και κόντεψαν να πεθάνουν, όπως μεταδίδει η New York Post.

Ο εφιάλτης των δυο γυναικών

Όπως εξομολογήθηκε μία από τις παθούσες, όλα ξεκίνησαν όταν βρέθηκαν ένα μεσημέρι στο μπαρ της πισίνας του ξενοδοχείου, όπου ήταν με τους συντρόφους τους.

Τότε αποφάσισαν να παραγγείλουν δύο ποτήρια νερό, χωρίς να μπορούν να φανταστούν τι θα ακολουθούσε.

oklahoma-college-students-drugged-cancun-vacation-06

Όπως εξομολογήθηκε η Χαλ, με το που ήπιαν δύο γουλιές από το «νερό», ένιωσαν άμεσα αδιαθεσία, ζαλάδες και μετά από λίγα λεπτά λιποθύμησαν.

Επειδή δεν μπορούσαν να συνέλθουν με τίποτα, οι δύο κοπέλες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου και διασωληνώθηκαν άμεσα, αφού η κατάστασή τους κρίθηκε ιδιαίτερα κρίσιμη.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι η Χαλ υπέστη από την ώρα του περιστατικού και κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της 18 επιληπτικές κρίσεις, με αποτέλεσμα οι πνεύμονες της να μην λειτουργούν επαρκώς.

«Αμέσως με έβαλαν σε μηχανική υποστήριξη και μου πέρασαν καθετήρα» αποκάλυψε η ίδια.

Συνέπεια της ελλιπούς οξυγόνωσής της, ήταν να έχει θέμα με τα πόδια της μη μπορώντας να περπατήσει χωρίς στήριξη.

Όπως εξομολογήθηκε η ίδια, μάλλον προσπάθησαν να ναρκώσουν την ίδια και την φίλη της. Το ευτύχημα είναι ότι το αγόρι της Χαλ δεν ήπιε κάτι και ήταν σε θέση να βρεθεί στο πλευρό των δύο κοριτσιών στο νοσοκομείο.

Εκτός από αυτό που πήγαν να πάθουν, τους προέκυψε και ένας ιδιαίτερα «φουσκωμένος» λογαριασμός από το νοσοκομείο, που τους ζήτησε δέκα χιλιάδες δολάρια παραπάνω από την προκαθορισμένη τιμή.

Ενώ, την ίδια στιγμή οι γιατροί στις ΗΠΑ υποπτεύονται ότι το νερό που ήπιαν οι δυο κοπέλες μπορεί να είναι μέσα συνθετική φαιντανύλη, που είναι γνωστή και «ηρωίνη των φτωχών».

Οι δύο φοιτήτριες δεν θέλησαν να δημοσιοποιήσουν το όνομα του ξενοδοχείου στο Κανκούν, φοβούμενες ακόμα και για την ίδια τους τη ζωή.

Μιλώντας στα ΜΜΕ οι δυο κοπέλες συνιστούν προσοχή, καθώς όπως λένε «θα μπορούσε να είχε συμβεί στον οποιονδήποτε».

Πηγή: In.gr

Δειτε Επισης

Πυρκαγιά στην επαρχία της Πάφου-Στη μάχη πέντε πτητικά μέσα (pic)
Συνελήφθησαν πέντε πρόσωπα στις Φοινικούδες-Χειροπέδες και σε 22χρονο στην Αγία Νάπα για συμπλοκή
Στο εξοχικό του θύματος το φονικό στην Πάφο-Προμελετημένο το έγκλημα του 80χρονου
Διπλωματικές πηγές για ρηματική διακοίνωση Λιβύης-«Η Ελλάδα απορρίπτει κάθε ενέργεια που βασίζεται σε άκυρες συμφωνίες»
Ζητά πλήρη διερεύνηση του πορίσματος ΤΑΚΑΤΑ η ΕΔΕΚ-«Όσοι κατέχουν αξιώματα, δεν μπορούν να τη γλυτώνουν πίσω από υπηρεσιακούς»
Μήνυμα Αννίτας για Κυπριακό-«Δεν χωράνε ούτε επικοινωνιακές αστοχίες, ούτε φυγομαχίες, ώρα για συλλογική ευθύνη»
Κ. Ιωάννου: Νωρίς να κρίνουμε αν το εγχείρημα ΤΑ έχει επιτύχει ή όχι, σίγουρα είναι καλύτερα από το τι υπήρχε προηγουμένως
Προφυλακίστηκε η Μουρτζούκου μετά την απολογία της-Δεν απάντησε σε ερωτήσεις, δήλωσε μετανιωμένη
Δολοφονία ηλικιωμένου στην Πάφο, βρέθηκε μέσα σε χαντάκι-Συνελήφθη 80χρονος
Συγκλονίζει γυναίκα που τραυματίστηκε στο Κολωνάκι-«Ήρθε πάνω μας ένα τσουνάμι από μέταλλα και γυαλιά» -