Χειροπέδες σε 43χρονο για εμπρησμό δυο οχημάτων στη Λεμεσό

Στη σύλληψη 43χρονου, προχώρησε η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού, που διαπράχθηκε στις 2 Αυγούστου 2024, στη Λεμεσό.

Η φωτιά ξέσπασε γύρω στις 11.50μ.μ. της 2ας Αυγούστου, σε δύο οχήματα, που βρίσκονταν σταθμευμένα σε χώρο στάθμευσης, συγκροτήματος διαμερισμάτων, στη Λεμεσό. Από τη φωτιά, τα δύο οχήματα καταστράφηκαν ολοσχερώς, ενώ τρίτο όχημα που βρισκόταν σταθμευμένο σε κοντινή απόσταση, υπέστη ελαφρές ζημιές.

Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν στη σκηνή μετά την κατάσβεση της φωτιάς, διαπιστώθηκε ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα.

Στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης, προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 43χρονου, βάσει της οποίας εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψής του.

Χθες το απόγευμα ο 43χρονος συνελήφθη δυνάμει του δικαστικού εντάλματος για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Το πρωί σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα οκταήμερης κράτησης.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Δειτε Επισης

Κλείνει ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας-Λεμεσού λόγω διαμαρτυρίας των κυνηγών
Ομολόγησε φόνους και σοβαρά εγκλήματα στην χώρα του, συνελήφθη στην Κύπρο αλλά ζητούσε να αφεθεί ελεύθερος
Δεκαπεντάχρονη απουσιάζει από την οικία της στη Πάφο από την Τρίτη
Σύλληψη τριών προσώπων 16, 17 και 18 ετών, για υποθέσεις που διαπράχθηκαν στην Αμμόχωστο
Συμπλοκή κατηγορούμενου και μάρτυρα έξω από Δικαστήριο-Πήγαν για υπόθεση επίθεσης και... επιτέθηκαν ο ένας στον άλλον
Μετά την μητέρα, συνελήφθη και ο πατέρας του κατάδικου-Φωτογραφία από την κρύπτη με τις 160 χιλιάδες στην οικία τους
Μετά από αχρείαστες καθυστερήσεις, συζήτησαν και τα βρήκαν οι εμπλεκόμενοι για τις λαμπρατζιές
Τερματίστηκαν οι έρευνες για τον εντοπισμό αγνοουμένων από το ναυάγιο ανοιχτά του Κάβο Γκρέκο
Fake προφίλ του ΠτΔ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης-Εξαπατούν πολίτες για να αποσπάσουν χρήματα
Εισήλθε σε φαρμακείο, έκλεψε προϊόντα και επιτέθηκε στην υπάλληλο-Τον αναζητεί η Αστυνομία (pics)