Σε δίκη για ανθρωποκτονία οι γονείς του βρέφους-Στις Κεντρικές ως υπόδικοι

Ενώπιον Κακουργιοδικείου παραπέμφθηκαν οι γονείς του τρίμηνου βρέφους, το οποίο απεβίωσε στις 28 Ιουλίου. Τόσο ο πατέρας, όσο και η μητέρα του κοριτσιού βρίσκονται μεταξύ άλλων αντιμέτωποι και με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ανακριτές του ΤΑΕ Λευκωσίας που διερευνούσαν την υπόθεση, ολοκλήρωσαν το ανακριτικό τους έργο και ως εκ τούτου καταχώρησαν την υπόθεση ενώπιον κακουργιοδικείου.

Οι δυο κατηγορούμενοι, ο 23χρονος πατέρας του βρέφους από το Πακιστάν και η 21χρονη μητέρα του από την Ελλάδα, θα παραμείνουν υπό κράτηση στις Κεντρικές Φυλακές ως υπόδικοι μέχρι την έναρξη της δίκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Δήλωσε αδυναμία η μητέρα, έφυγε για να ψάξει δουλειά-Ξανά στο Δικαστήριο για ανανέωση κράτησης ο πατέρας

Υπενθυμίζεται πως, το βρέφος είχε να εξεταστεί από τον παιδίατρο για τουλάχιστον δύο μήνες. Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε ο ίδιος στην Αστυνομία, θα έπρεπε να εξετάσει το κοριτσάκι και δεδομένου πως δεν είχαν επικοινωνήσει μαζί του οι γονείς, προσπάθησε ο ίδιος να τους εντοπίσει, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Με βάση τα υπό εξέταση στοιχεία, το βρέφος εξετάστηκε για τελευταία φορά όταν ήταν ενός μηνός, όπου διαπιστώθηκε πως ήταν καλά στην υγεία του, χωρίς να αντιμετωπίζει οποιαδήποτε προβλήματα, παρά μόνο ένα ανεπαίσθητο θέμα με το μαλακό της κεφαλής του.

Την κακή κατάσταση του βρέφους έφερε στο φως η ιατροδικαστική εξέταση, η οποία έδειξε μεταξύ άλλων ότι το βρέφος ήταν υποσιτισμένο, σε κακή κατάσταση, έφερε σημάδια από τσιμπήματα εντόμων σε όλο του το σωματάκι, ενώ η πάνα του είχε να αλλαχθεί για μέρες, κάτι που προκάλεσε προβλήματα στο γεννητικά όργανα του παιδιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Για τουλάχιστον δυο μήνες είχε να εξεταστεί το βρέφος-Είχε πυρετούς αλλά δεν αποτάθηκαν σε γιατρό οι γονείς

Δειτε Επισης

Πρώτος γύρος ανακατατάξεων από Αρχηγό-Μετατέθηκε Αγιώτης και Νικολεττής, «κόπηκαν» οι δύο θέσεις του Ανδρέου
Αποζημίωση χιλίων ευρώ με απόφαση Ανωτάτου για δυσφήμιση μέσω δημοσιευμάτων
Στο Μακάρειο αλλά εκτός κινδύνου το αγοράκι που παρασύρθηκε στην Πάφο
Την ανέκοψαν για έλεγχο και βρήκαν στο όχημά της αδασμολόγητα τσιγάρα-Χειοπέδες σε 63χρονη
Ποινή φυλάκισης σε 26χρονο για διάρρηξη πρατηρίου
Από Αρχιμανδρίτες απλοί μοναχοί-Η ανακοίνωση του Συνοδικού για το σκάνδαλο Αββακούμ
Αγοράκι παρασύρθηκε από όχημα στην Πάφο-Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Τροχαίο ατύχημα στη Λευκωσία-Όχημα παρέσυρε πεζό
Βαριά καμπάνα σε 49χρονο οδηγό-Φυλάκιση τριών μηνών για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης
Εκτίμηση Ντενβίζ για σφετερισμό-«Δεν θα έχουν αποτέλεσμα οι αγωγές»