Δήλωση εκπροσώπου ΟΗΕ σε τουρκοκυπριακό ΜΜΕ ότι δεν στάλθηκε πρόσκληση για τριμερή στους δύο ηγέτες

Την πληροφορία ότι "οι δύο ηγέτες δεν έλαβαν πρόσκληση από τον Γενικό Γραμματέα ΟΗΕ του ΟΗΕ για μια τριμερή συνάντηση, μέχρι το βράδυ της Κυριακής", μετέφερε το απόγευμα της Κυριακής ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του ΓΓ του ΟΗΕ, Φαρχάν Χακ στο τουρκοκυπριακό κανάλι «KanalT».

Σύμφωνα με το τουρκοκυπριακό κανάλι «KanalT», το βράδυ της Κυριακής, ο κ. Χακ δήλωσε ότι «δεν έχει απευθυνθεί καμία πρόσκληση στους ηγέτες μέχρι τις 1900».

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα του τ/κ καναλιού, το KanalT επικοινώνησε με τον ΟΗΕ και έλαβε διευκρινίσεις για το ζήτημα της τριμερούς.

Από την έδρα των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, ο κ. Χακ διευκρίνισε ότι οι δύο ηγέτες δεν έλαβαν επίσημη πρόσκληση για την τριμερή διάσκεψη.

Δειτε Επισης

Επανήλθαν οι Οικολόγοι, ζητούν παραίτηση ή παύση Αγγελίδη-«Πρέπει να αποκατασταθεί η δικαιοσύνη»
Επενδύει στην πρωτοβουλία Γκουτέρες για πολυμερή η Κυβέρνηση-«Η τουρκική πλευρά δεν δημιουργούνται ρεαλιστικές προσδοκίες»
Βλέπει Ολγκίν τη Δευτέρα ο Χριστοδουλίδης-Ενημερώνει τα ΗΕ ο Στιούαρτ για τελευταία φορά
Απαντά στις επικρίσεις για τη συνέντευξη Τατάρ ο Φειδίας-«Δεν τον αναγνωρίζω ως "πρόεδρο", αλλά ούτε το "προεδρικό"»
Ο… Συναγερμός του Αναστασιάδη, οι ανησυχητικές τάσεις για το κόμμα και οι ευθύνες της Αννίτας Δημητρίου
Κυνηγούν τον... κανένα για να κερδίσουν τους πολίτες τα κόμματα-Πλήρης η απογοήτευση της κοινωνίας
Με ίσες αποστάσεις και αόριστες συστάσεις τα προσχέδια των εκθέσεων του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο
Επιμένει ο Τατάρ-Απηύθυνε έκκληση σε Οργανισμό Οικονομικής Συνεργασίας για άρση της «απομόνωσης» Τ/κ
Ο Όζτσιναρ συμμετείχε σε συνεδρίαση του ΣτΕ μεταδίδουν τα κατεχόμενα
Α. Δημητρίου: Ο ΔΗΣΥ συνεχίζει ως πυλώνας σταθερότητας 49 χρόνια μετά την ίδρυση του