Ανείπωτη τραγωδία… Έσβησε επτάχρονο κοριτσάκι που είχε ανασυρθεί αναίσθητο από πισίνα

Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε στο Μακάρειο Νοσοκομείο, αφού έσβησε επτάχρονο κοριτσάκι που ανασύρθηκε αναίσθητο από πισίνα ξενοδοχείου στον Πρωταρά.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στη 1:45 το μεσημέρι της Κυριακής λήφθηκε πληροφορία ότι ανασύρθηκε αναίσθητο από πισίνα ξενοδοχείου στον Πρωταρά, επτάχρονο κοριτσάκι. Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, καθώς επίσης και ασθενοφόρο που μετέφερε το κοριτσάκι στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου.

Το κοριτσάκι έλαβε τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο και επανήλθε, ενώ κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Μακάρειο Νοσοκομείο. Ωστόσο, κατά τη μεταφορά του παρουσίασε επιπλοκές με αποτέλεσμα να διασωληνωθεί και να τοποθετηθεί σε αναπνευστήρα.

Παρά τις προσπάθειες και τον αγώνα που έδωσε, το επτάχρονο κοριτσάκι δυστυχώς κατέληξε γύρω στις 2:10 τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Τα μέλη της Αστυνομίας διεξάγουν έρευνες στη σκηνή, για να διακριβωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες επήλθε το μοιραίο, ενώ εντός της ημέρας αναμένεται να οριστεί ημερομηνία για διεξαγωγή της νενομισμένης νεκροτομής επί της σορού του παιδιού.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις έρευνες.

Δειτε Επισης

Νέα κίτρινη προειδοποίηση-Σταθερά στους 40 βαθμούς ο υδράργυρος
Πεπεισμένος ο Τραμπ για το Φορντό-«Δεν γνώριζαν οι Ιρανοί, απομάκρυναν μόνο τους εαυτούς τους όχι το ουράνιο»
ΒΙΝΤΕΟ: Πυρκαγιά στο δημοτικό Λυκαβητού στη Λευκωσία-Επηρεάστηκαν δύο αίθουσες
Η εβδομάδα που πέρασε ανήκει στον Ντόναλντ Τραμπ-Το σερί των επιτυχιών και οι προκλήσεις
Τουλάχιστον 23 νεκροί και δεκάδες Παλαιστίνιοι από ισραηλινά πυρά στη Γάζα
Οικογενειακή τραγωδία στη Θεσσαλονίκη-Νεκροί πατέρας και 13χρονος γιος μετά από τροχαίο
The Times: Οι Ισραηλινοί είχαν διεισδύσει στο Ιράν τουλάχιστον από το 2010 και χαρτογραφούσαν τα πυρηνικά
Φωτιά μετά από χρήση σμυριλίου στην Κακοπετριά-Καταγγέλλει τους εμπλεκομένους το Τμήμα Δασών
Συνολικά 53 Κύπριοι έφυγαν από Ιράν και Ισραήλ-Πάνω από 3000 ταξιδιώτες στην Κύπρο λόγω εκτροπής
Πατέρας ξυλοκόπησε με βέργα τα παιδιά του στην Αχαΐα-Συνελήφθη μετά από καταγγελία της μητέρας