Βρέθηκε σκηνή που συνδέεται με το διπλό φονικό με τις απανθρακωμένες σορούς-Σε εξέλιξη οι έρευνες

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας, αναφορικά με το διπλό φονικό που σημειώθηκε στη Λεμεσό, το βράδυ της περασμένης Τρίτης, με θύμα τον 39χρονο Ανδρέα Κουζουπή και ένα Σλοβάκο, οι οποίοι αφού δολοφονήθηκαν με σφαίρα στο κεφάλι στη συνέχεια κάηκαν μέσα στο όχημα τους που παρέδωσαν στις φλόγες οι δράστες, με τους ανακριτές της υπόθεσης να έχουν εντοπίσει σκηνή που συνδέεται με την υπόθεση.

Το Σαββατοκύριακο ήταν γεμάτο με έρευνες για τους ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού, που προσπαθούν να στήσουν ολόκληρο το παζλ της υπόθεσης. Προς αυτό τον σκοπό πραγματοποιήθηκε και η έρευνα στον Αρακαπά, όπου βρέθηκε αριθμός τεκμηρίων, που παραλήφθηκαν από την ΥΠΕΓΕ και αποστάλθηκαν για επιστημονικές εξετάσεις. Το ΤΑΕ Λεμεσού αναμένει τα αποτελέσματα, που θεωρεί ότι θα τους καθορίσουν τα επόμενα βήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Παραδέχονται το διπλό φονικό, αλλά τα ρίχνει ο ένας στον άλλο-Όσα ισχυρίζονται οι δυο συλληφθέντες

Την ίδια ώρα, από τις εν λόγω έρευνες στην περιοχή, οι ανακριτές κατάφεραν να εντοπίσουν σκηνή, που φαίνεται να συνδέεται με το διπλό φονικό και μάλιστα στο τραπέζι υπάρχει η θεωρεία ότι ενδεχομένως να πρόκειται για το σημείο όπου δολοφονήθηκαν τα δύο θύματα. Ωστόσο, αυτό δεν μπορεί να κλειδώσει αυτή τη στιγμή, δεδομένου ότι αναμένονται τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις.

Στο μεταξύ, οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζουν και τη λήψη καταθέσεων και εντός των ημερών αναμένεται να ολοκληρωθεί ο κύκλος, ενώ στο μικροσκόπιο έχουν τεθεί και κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης που εντοπίστηκαν, που πιστεύεται ότι θα βοηθήσουν περισσότερο στις έρευνες των Αρχών.

Υπό κράτηση οι δύο

Σημειώνεται πως υπό κράτηση παραμένουν οι δύο συλληφθέντες για την υπόθεση, 19 και 23 ετών, που έχουν συνδέσει τους εαυτούς τους με την υπόθεση, ωστόσο ο ένας έριξε την ευθύνη στον άλλο.

Υπενθυμίζεται ότι κίνητρο της δολοφονίας, ήταν οικονομική διαφορά μεταξύ θυμάτων και δραστών για ένα ηχείο και φαίνεται πως είχαν δώσει ραντεβού, το οποίο εκτυλίχθηκε σε αιματοκύλισμα. Σημειώνεται ότι, η ταυτοποίηση του 39χρονου άρχισε μετά την αναφορά του πατέρα του που δήλωσε την εξαφάνισή του, λέγοντας μεταξύ άλλων πως είχε πάει με το Σλοβάκο φίλο του για ψάρεμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Διπλό φονικό για ένα ηχείο-Το βίντεο που τους καίει και η αλληλοεπίρρηψη ευθυνών

Μάλιστα, ο πατέρας του 39χρονου ανέφερε πως ο γιος του, του είπε πως ένα πρόσωπο θα μετέβαινε στην οικία τους προκειμένου να παραλάβει ένα μεγάφωνο, ωστόσο, θα έπρεπε πρώτα να παραλάβει το ποσό των 800 ευρώ. Ωστόσο κατά την απουσία του δεν μετέβη στην οικία του οποιοδήποτε πρόσωπο, ενώ με την επιστροφή του ο 39χρονος, ανέφερε πως θα πήγαινε σε συνάντηση για να πουλήσει το ηχείο. Εκ τότε, χάθηκαν τα ίχνη του, με τον πατέρα του να δηλώσει την εξαφάνισή του.

Η Αστυνομία έφτασε στα ίχνη των δύο μετά από πληροφορία που έλαβε, η οποία αναφερόταν τόσο σε διαφωνία ανάμεσα στον 19χρονο και τον 39χρονο, όσο και στις παράνομες κινήσεις δύο προσώπων στο δρόμο Παρεκκλησιάς-Αρακαπά. Στο μεταξύ, κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης κατέγραψαν τους δύο σε πρατήριο βενζίνης, να γεμίζουν μία μπουκάλα και να φεύγουν.

Μετά τις συλλήψεις τους, ακολούθησαν έρευνες στις οικείες τους και στο σπίτι του 19χρονου, εντοπίστηκαν δυο κυνηγετικά όπλα, τα οποία αποστάλθηκαν για επιστημονικές εξετάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Βίντεο καταγράφει τους συνεληφθέντες της διπλής δολοφονίας να γεμίζουν βενζίνη λίγο πριν την φωτιά στο όχημα

Δειτε Επισης

Ρίχνει την ευθύνη στην ΚΟΠ ο Πρόεδρος-«Τους προειδοποιήσαμε για όλα αυτά, αλλά συνεχίζουν να κρύβονται»
Προτάσεις για τη βία στα γήπεδα κατέθεσε η Ισότητα-«Γλίτωσαν καθαρά από τύχη τα χειρότερα» οι τρεις Αστυνομικοί
Καταδικάζει τα επεισόδια στο ΑΕΛ-Απόλλων ο Σύνδεσμος Πυροσβεστών Κύπρου
Υπενθυμίζει η ΚΟΠ μετά τις βολές Χαρτσιώτη-Μπαρούτι η κατάσταση μετά τα επεισόδια στο Άλφαμέγα
Ενστάσεις για την προσωποκράτηση των τεσσάρων-Την Τρίτη η απόφαση
Πάνω από 90 παιδιά σε στέγες, 237 σε ανάδοχες οικογένειες-Πολλά τα κενά και τα προβλήματα
Τον σταμάτησαν για έλεγχο και βρήκαν φάρμακα για άλογα-Πρόστιμο €1.500 στον οδηγό
Ποινικούς ανακριτές για το σκάνδαλο των διαβατηρίων ζητά το ΑΚΕΛ από τον Πρόεδρο
Εκβιάζουν πολίτες με δήθεν πορνογραφικό βίντεο-Ζητούν χρήματα για να μην το δημοσιεύσουν
Στην Κύπρο Αμερικανοί ειδικοί για καταπολέμηση οικονομικού εγκλήματος