Υπέροχοι Άνθρωποι: Παύλος Χαραλάμπους, ο σεφ που αφιερώθηκε στην τέχνη της μαγειρικής

O Παύλος Χαραλάμπους είναι ένας ταλαντούχος σεφ που έχει αφιερωθεί στην τέχνη της μαγειρικής και έχει διακριθεί για την ποιότητα και την καινοτομία των γευστικών του δημιουργιών.

Απόφοιτος του Le Monde στην Αθήνα, καθώς και κάτοχος Bachelor’s in Culinary Arts από το University of Derby, ο Παύλος έχει χαράξει μια επιτυχημένη πορεία στον χώρο της γαστρονομίας.

Από το 2015, όταν επέστρεψε στην Κύπρο, εργάζεται στο Γλυκολέμονο, αρχικά ως μάγειρας και στη συνέχεια ως υπεύθυνος κουζίνας, όπου καθημερινά προσφέρει στους πελάτες ποιοτικά γεύματα σε προσιτές τιμές.

«Αυτό που θέλουμε να προσφέρουμε στον κόσμο είναι ποιοτικές επιλογές φαγητού χωρίς πολλά λεφτά» τονίζει.

Το προσωπικό του motto, «Let your work do the talking!», αντικατοπτρίζει την προσέγγισή του στη δουλειά του – πιστεύει ακράδαντα ότι η ποιότητα και η αφοσίωση αποδεικνύονται με πράξεις και όχι με λόγια.

Δειτε Επισης

Φώτης Μεταξόπουλος: «Έκανα εγχείρηση στον δεξί πνεύμονα, μου βγάλανε ένα μαύρο καρύδι»
Ελευθερία Αρβανιτάκη: «Δυστυχώς η επούλωση της επέμβασης δεν ήταν αυτή που έπρεπε & πρέπει μείνω εκτός»
Άννα Βίσση και Elton John τραγούδησαν στο πάρτυ για τη βάφτιση του γιου του Γιάννη & Δήμητρας Κούστα
Ευχάριστα νέα για τον Δημήτρη Κόκοτα – Έχει ξεπεράσει κάθε οργανικό πρόβλημα
Ο «μαέστρος της εξομολόγησης» Θέμης Γεωργαντάς στη νέα digital campaign της ΚΕΑΝ
Ο Γιώργος Αμούτζας μιλά πρώτη φορά για το ατύχημα στο Ράλλυ Ακρόπολης: «Δεν εξελίχθηκε όπως θα θέλαμε»
Καρυοφυλλιά Καραμπέτη: «Πόσες γυναίκες υιοθετούμε ανδρικά χαρακτηριστικά για να μας πάρουν στα σοβαρά;»
Ηρώ: «Είχα γεννήσει και μπήκε μέσα στο δωμάτιο η Νατάσα Θεοδωρίδου με ένα πορτ μπεμπέ στο κεφάλι»
Κλαυδία: «Δεν είχα χρόνο να στεναχωρηθώ για τις κακές κριτικές, δεν σκεφτόμουν αυτούς που δεν με στήριζαν»
Αναστασία Γιάμαλη: «Μόνο κακοήθεια φανερώνουν όσοι τα έβαλαν με την Νατάσσα Μποφίλιου & τον μπαμπά της»