Υπέροχοι Άνθρωποι: Παύλος Χαραλάμπους, ο σεφ που αφιερώθηκε στην τέχνη της μαγειρικής

O Παύλος Χαραλάμπους είναι ένας ταλαντούχος σεφ που έχει αφιερωθεί στην τέχνη της μαγειρικής και έχει διακριθεί για την ποιότητα και την καινοτομία των γευστικών του δημιουργιών.

Απόφοιτος του Le Monde στην Αθήνα, καθώς και κάτοχος Bachelor’s in Culinary Arts από το University of Derby, ο Παύλος έχει χαράξει μια επιτυχημένη πορεία στον χώρο της γαστρονομίας.

Από το 2015, όταν επέστρεψε στην Κύπρο, εργάζεται στο Γλυκολέμονο, αρχικά ως μάγειρας και στη συνέχεια ως υπεύθυνος κουζίνας, όπου καθημερινά προσφέρει στους πελάτες ποιοτικά γεύματα σε προσιτές τιμές.

«Αυτό που θέλουμε να προσφέρουμε στον κόσμο είναι ποιοτικές επιλογές φαγητού χωρίς πολλά λεφτά» τονίζει.

Το προσωπικό του motto, «Let your work do the talking!», αντικατοπτρίζει την προσέγγισή του στη δουλειά του – πιστεύει ακράδαντα ότι η ποιότητα και η αφοσίωση αποδεικνύονται με πράξεις και όχι με λόγια.

Δειτε Επισης

Απώλεια Χρήσης, τώρα!
Ο Εθισμός των Ναρκωτικών ως Κοινωνικό Πρόβλημα
Αστυνομία και Δημόσια τάξη: «Η εξουσία χωρίς στρατηγική είναι σαν ένα πλοίο χωρίς πυξίδα»
Πληρώνω όσο (για να) πετώ
Η περίπτωση του σώματος των αδιάφθορων
Όσα πέτυχε το ΥΠΑΝ το 2024 και οι στόχοι για το 2025-«Είναι πολλά ακόμα που πρέπει να γίνουν»
«Κάμερες αυτοκινήτου (Dash Cams)»: Πώς η νέα τεχνολογία μεταμορφώνει την τεκμηρίωση τροχαίων και το ασφαλιστικό τοπίο
2025: Ευρώπη σε θέση οδηγού και όχι ουραγού
Ένας ακόμη συνεχιστής της παράδοσης… Ο κ. Γιάννης παράγει πιδκιαύλια και θυμίζει μία Κύπρο άλλης εποχής
Τα νομοθετημένα καθήκοντα των ΣΕΑ και η διαταγή άσκησης άλλων καθηκόντων από την Αστυνομία