Μητέρα στη Βρετανία παραδέχτηκε ότι μαχαίρωσε την 10χρονη κόρη της

Την ενοχή της για τo ότι μαχαίρωσε την 10χρονη κόρη της παραδέχτηκε μια μητέρα σε μια πόλη των Δυτικών Μίντλαντς, στη Βρετανία.

Το περιστατικό έλαβε χώρα νωρίτερα φέτος, στις 4 Μαρτίου, όποτε η 10χτρονη Σέι Κανγκ βρέθηκε νεκρή σε ένα σπίτι, έχοντας υποστεί πολλές μαχαιριές στο στήθος της, από τις οποίες φέρεται να κατέληξε.

Η 33χρονη μητέρα της, Τζασκιράτ Καούρ – γνωστή και ως Τζάσμιν Κανγκ – συνελήφθη το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, αφού η αστυνομία ανακάλυψε το πτώμα της.

Σήμερα Παρασκευή 30 Αυγούστου, η μητέρα της Σέι ομολόγησε την ενοχή της για ανθρωποκτονία σε βάρος της κόρης της, επικαλούμενη «μειωμένη ευθύνη», στο δικαστήριο Wolverhampton Crown Court, αναφέρει ο Independent.

Ωστόσο, η 33χρονη αρνείται ότι δολοφόνησε την κόρη της από πρόθεση.

Η συνήγορος υπεράσπισης, Κάθριν Γκοντάρ, δήλωσε ότι «δεν υπάρχει καμία αμφισβήτηση σχετικά με τα γεγονότα» της υπόθεσης.

Ο δικαστής όρισε ως ημερομηνία καταδίκης την 25η Οκτωβρίου και δήλωσε ότι η Καούρ πρέπει να παρουσιαστεί στο δικαστήριο για την ακρόαση, ενώ την προέτρεψε να συνεργαστεί όσο το δυνατόν περισσότερο με το δικαστήριο προς όφελός της.

Σε ένα αφιέρωμα που δημοσίευσε το σχολείο όπου πήγαινε η 10χρονη Σέι, την περιέγραψαν ως ένα «έξυπνο, χαρούμενο, διασκεδαστικό παιδί που όλοι συμπαθούσαν».

Η κηδεία της θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Νέες έρευνες από την πορτογαλική αστυνομία κοντά στον τόπο εξαφάνισής της Μαντλίν
Δεκάδες νεκροί κοντά σε κέντρο διανομής βοήθειας στη Γάζα-Ζήτησε έρευνα ο ΟΗΕ
Μεντβέντεφ για διαπραγματεύσεις-«Είναι απαραίτητες για την καταστροφή της νεοναζιστικής ουκρανικής κυβέρνησης
Το χτύπημα του Κιέβου, η αλλαγή δεδομένων και το σενάριο αποχώρησης του Τραμπ
Νεκρή 14χρονη στην Τουρκία-Υπέστη κρίση πανικού λόγω του σεισμού 5,8 Ρίχτερ ανοιχτά της Ρόδου
Νεκρός από ισραηλινά πυρά 14χρονος Παλαιστίνιος στη Δυτική Όχθη
Τουλάχιστον πέντε νεκροί από ρωσικά πλήγματα σε Ντονέτσκ και Χάρκοβο
Ο Ντόναλντ Τραμπ δηλώνει έτοιμος να συναντηθεί με τον Ζελένσκι και τον Πούτιν στην Τουρκία
Στο Ανώτατο Δικαστήριο προσφεύγει η κυβέρνηση Τραμπ για τις μαζικές απολύσεις σε υπουργεία
ΒΙΝΤΕΟ:Σπαρακτικές εικόνες από τη Γάζα-Μητέρα μαζεύει με τα χέρια της αλεύρι από τον δρόμο