Κάπνιζαν και έπιναν μέσα στο αεροπλάνο σε πτήση προς Κύπρο-Έβρισαν τα μέλη του πληρώματος

Τέσσερις μήνες ποινή φυλάκισης με αναστολή, επέβαλε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου την Τετάρτη, σε δύο επιβάτες αεροσκάφους ηλικίας 50 και 44 ετών, που κάπνιζαν εν ώρα πτήσης και κατανάλωναν ποτά που είχαν μεταφέρει μαζί τους.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, στις 26 Αυγούστου το πρωί, μέλη πληρώματος πτήσης που είχε αφιχθεί στον αερολιμένα Πάφου από το Μάντσεστερ, έκαναν καταγγελία εναντίον δύο επιβατών από τη Βρετανία, ηλικίας 50 και 44 ετών, άντρα και γυναίκας, ότι κατά τη διάρκεια της πτήσης, παρά τις επανελειμμένες εκκλήσεις που τους έγιναν από τα μέλη του πληρώματος, αυτοί κάπνιζαν εντός της καμπίνας ηλεκτρονικό τσιγάρο.

Επίσης είπε στο ΚΥΠΕ ο κ. Νικολάου, σύμφωνα με την καταγγελία, οι δυο επιβάτες κατανάλωναν αλκοολούχα ποτά τα οποία είχαν μεταφέρει μαζί τους στις αποσκευές τους, προκαλούσαν ανησυχία και σε κάποια στιγμή εξύβρισαν και μέλη του πληρώματος όταν τους έκαναν παρατηρήσεις να σταματήσουν να συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο.

Τα δυο άτομα συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν την Τετάρτη ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, ομολόγησαν τη διάπραξη των αδικημάτων τους και τους επιβλήθηκαν τέσσερις μήνες ποινή φυλάκισης με αναστολή.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Στο κελίο για έξι μέρες ο 38χρονος για την απόπειρα εμπρησμού στη Λάρνακα
Άφησε ανοιχτό παράθυρο για ποινική κατά πρώην υπουργού και Γ.Δ του Μεταφορών η Ερευνητική-Φόντο η εγκύκλιος του 2017
Επίθεση σε Κυβέρνηση Αναστασιάδη και ΔΗΣΥ από ΑΚΕΛ για το πόρισμα των ΤΑΚΑΤΑ-«Η ευθύνη έχει ονοματεπώνυμο»
Διαβήματα Προέδρου για την δίωξη Σενέρ Λεβέντ-Καλεί τους θεσμούς της ΕΕ να σταματήσουν την Τουρκία
Νύφες ετών έξι... Κορίτσια αναγκάζονται να παντρευτούν πριν πάνε σχολείο στην Υεμένη-Η τραγική ιστορία της Γκάντα
Απογοήτευση ΥΠΕΞ για τις ίσες αποστάσεις ΗΕ στις εκθέσεις-Καλωσορίζει τη δέσμευση ΓΓ για επανέναρξη των συνομιλιών
Απολογείται την Κυριακή η Μουτζούκου-Πιθανόν θα εμπλέξει και άλλα άτομα στον θάνατο του Παναγιωτάκη
Βλέπει άνοιγμα νέας σελίδας για την Τουρκία με τον αφοπλισμό του PKK ο Ερντογάν
Όταν το ΤΑΕ (Ε) του Τμήματος Καταπολέμησης Εγκλήματος του Αρχηγείου Αστυνομίας δεν διαβάζει Ποινική Δικονομία (Κεφ.155)
Το ηχητικό ντοκουμέντο και οι μαρτυρίες για Μουρτζούκου-Τι αποκάλυψε το «Φως στο Τουνέλ»